195-80-15,
215-75-15,
215-80-15 ebadlarını sorunsuz, sürtme olmadan kullanabilirsiniz.
Hem Ankara'nın kışı hem de off road'da kullanacaksanız AT tip uygun olur.
BF Goodrich ve Cooper genelde tavsiye edilen marka.Ağır arazi-yapışkan çamurda pek kullanmayacaksanız Lassa Competus da olur, ben uzun zaman kullandım, yapışkan çamur dışında hafif arazi ve karda iş görür.
Hem de aracı maximum yükseltecek ebad olan 215-80 bu markada var.
195-80-15,
215-75-15,
215-80-15 ebadlarını sorunsuz, sürtme olmadan kullanabilirsiniz.
Hem Ankara'nın kışı hem de off road'da kullanacaksanız AT tip uygun olur.
BF Goodrich ve Cooper genelde tavsiye edilen marka.Ağır arazi-yapışkan çamurda pek kullanmayacaksanız Lassa Competus da olur, ben uzun zaman kullandım, yapışkan çamur dışında hafif arazi ve karda iş görür.
Hem de aracı maximum yükseltecek ebad olan 215-80 bu markada var.
Hocam Merhaba;
Sanırım Lassa Competus'u 20 aralıkta taktırdınız, 21 aralıkta Ankara'ya yağan karda sıkıntı çektiniz mi acaba? Bende de Grand Vitara 2005 3K var, hafif offroad, hafif çamur ve karlı, buzlu Ankara günleri için AT lastik düşünüyorum ama Lassa Competus hakkında pek bir bilgim yok, BFGoodRich AT almayı düşünüyordum ama bulması sanırım zor, ya da ben ankarada bulamadım (bu arada satan bir yer biliyorsanız, paylaşırsanız sevinirim). Ucuz ve kolay bulunabilir olması yüzünden Lassa'ya yönelicem sanırım ama dediğim gibi asfaltta zorlu Ankara kışında nasıl bir performans sergiliyor hiç bir fikrim yok...
Competusu daha kış şartlarında deneme fırsatım çok olmadı, çamur ve hafif karda denedim sıkıntı yok. Ben de Ankara'nın kış şartlarındaki perfomansını merak ediyorum.
Profil fotoğrafımın olduğu arazide lastikler işimi gördü.
Ayrıca pazar günü de yapışkan çamurda denedim, çamur tahliyesi pek iyi değil. Zaten çamur lastiği de değil
Kolay gelsin.