Lastik Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOZÜYÜKLÜ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,241

BOZÜYÜKLÜ

Ana Kamp
selam abilerim kardeşlerim arkadaşlarım ben bilecik bozüyükte ikamet etmekteyim. sitenize üye olalı baya oldu ama işlerim dolayısıyla pek girme ve muhabbet etme fırsatı bulamadım. daha önceleri 3 adet lada niva aldım ve kullandım. geçtiğimiz günlerde suzukı vitara aldım 95 model 2000 motor v6. aracın üzerinde 4 mevsimlik lastikleri var. malum önümüz kış bu günlerde aldı beni bir telaş. acaba nasıl lastik takıcam, memnun edicekmi gibi. kendim avukatlık mesleğinle uğraşıyorum. boş zamanlarımda avcılık yaptığım için takıcağım lastiklerin beni karda çamurda ve buzda yarı yolda bırakmaması gerekiyor. 2. arabam olması dolayısıyla uzun yol ve asfalt rahatlığı aramıyorum. tek derdim beni avda çaresiz bırakmıyacak. sizlerden isteğim beni bilgiledirirseniz çok mutlu olacağım. kaç ebat ne marka ve nereden alabilirim. saygılar şimdiden bana yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Lastik Tavsiyesi

lütfen kedini burada tanıt

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.720

bende bundan 2 ay kadar önce aynı soruları sormuştu cevap ise mt lastik olrak aldım bir çok marka mt lastik üretiyor .bunlardan birini tercih edebilirsin ben federal lastik aldım gördüğüm en iyi lastiklerden biri tekrardan seçme imkanım olsa yine federal mt lastik seçerim

Sadece Arazide kullanıyorsan aracı tabi ki MT lastik . MT lastiklerle ilgili pekçok bilgi forumda mevcut . aklına takılan noktaları yine arkadaşlar cevaplamaya çalışacaktır .

Kar-buz ve az-orta çamur için A/T.
Biraz kar ve fazlaca çamur şartları için ise M/T.
İşte burda kararı siz vericeksiniz.
Sizin oraların iklim ve arazi şartlarını referans olarak alıp,ardından yukardaki bilgiyle örtüştürmeye çalışın.
Hangisi sizin beklentilerinize,coğrafya ve iklim üçlemesine oturuyosa yada max seviyede karşılıyorsa onu seçin.

BOZÜYÜKLÜ' Alıntı:
selam abilerim kardeşlerim arkadaşlarım ben bilecik bozüyükte ikamet etmekteyim. sitenize üye olalı baya oldu ama işlerim dolayısıyla pek girme ve muhabbet etme fırsatı bulamadım. daha önceleri 3 adet lada niva aldım ve kullandım. geçtiğimiz günlerde suzukı vitara aldım 95 model 2000 motor v6. aracın üzerinde 4 mevsimlik lastikleri var. malum önümüz kış bu günlerde aldı beni bir telaş. acaba nasıl lastik takıcam, memnun edicekmi gibi. kendim avukatlık mesleğinle uğraşıyorum. boş zamanlarımda avcılık yaptığım için takıcağım lastiklerin beni karda çamurda ve buzda yarı yolda bırakmaması gerekiyor. 2. arabam olması dolayısıyla uzun yol ve asfalt rahatlığı aramıyorum. tek derdim beni avda çaresiz bırakmıyacak. sizlerden isteğim beni bilgiledirirseniz çok mutlu olacağım. kaç ebat ne marka ve nereden alabilirim. saygılar şimdiden bana yardımcı olacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.
[/quote Arkadaşım ben Ödemiş'ten Cengiz Tamkan,kendi aracım için yapmış olduğum lkar ve buzlu yol lastikleri sanırım işini görür.Google'ye( Cengiz Tamkan cıvatalı kar lastiği) yazıp aratırsan bilgi alabilirsin.Bende yardımcı olabilirim.Tel 0542 6335498.Selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR