evet aradaki farki gostermek istedim, bu arada yanlis anlasilmasin arac 2 ay once satin alindi , satilik DEGIL dir, deneyim , bilgi , paylasimi amacli iletidir...merak edenlere ; bana bugunku maaliyeti 80.000 tl ye yakindir , Tamamen kisisel zevk icin .
evet aradaki farki gostermek istedim, bu arada yanlis anlasilmasin arac 2 ay once satin alindi , satilik DEGIL dir, deneyim , bilgi , paylasimi amacli iletidir...merak edenlere ; bana bugunku maaliyeti 80.000 tl ye yakindir , Tamamen kisisel zevk icin .
Urfi Bey biliyorum yeni aldığınızı ;D Alana da satana da hayırlı olsun deyişi bir gezenbilir klasiği halini aldı da ondan yazdım, maliyetini de tahmin edebiliyorum rahatlıkla...Cidden çok güzel olmuş, kazasız belasız binin uzun yıllar inşallah...
Eline emeğine sağlık,tekrar güle kullan.Araçtan memnun olmana inan herkesten çok ben sevindim.
Bizimkinlerin dediği gibi bu Kocaman araba ile çok maceralarım ve hatıralarım var,onun benim hayatımda ayrı bir yeri var.Bundan sonra da inşallah sana güzel anlar yaşatır. Evet ben arazide aracı limitlerinde kullanırım ama bakımlarını ve parçalarını kesinlikle orjinal olmasına dikkat ederim ve bu yüzdende sattığım kişiler memnun olmuşlardır.Senin de memnun olmana çok sevindim.
Bu aracın arazi performansı harikaydı hele 4.88 ile düşünemiyorum bile ama benim hayalimdeki aracı 3 sene takip ettikten sonra alınca, Koca oğlanı arazide daha fazla üzmeye gerek kalmadı.Bizim girdiğimiz etaplar genelde ormanlık ve dar yollar,koca oğlanı çok fazla kollamak zorunda kalıyor ve bir tarafını sürttürdüğümde içim acıyordu.Artı bir de hilüx de vardı, dolayısıyla araç fazlalığından dolayı ve seni kıramadığım için verdim,güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah.
Senin de düşündüğün gibi bu araca 37x13x16 bogger lar yakışır,ilk gelen partiden 4 tane altına çek bence.
Araç geldiğinde de güzeldi. Ama şimdi ayrı bir güzel olmuş...Zevkine ,şevkine ,vazgeçmeden uğraşmana ve emeğine helal olsun diyorum....Ancak bu kadar güzel olurdu...Her şeyin en iyisini kullanınca , uğraşınca sonuç böyle oluyor işte...Allah nazardan saklasın, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...