Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan memuzin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,433

memuzin

Ana Kamp
Yer
diyarbakır
16 temmuz 2014
Otobüsüm Fethiye’ye 8 de vardı. Ölüdeniz dolmuşlarına binerek Hisarönü’nde indim. Asfalttan başlangıç noktasına vardım, bankta kahvaltımı yaptıktan sonra saat 9 da yürümeye başladım.Ekli dosyayı görüntüle 2

_MG_3560.JPG

_MG_3580.JPG

Ekli dosyalar

• _MG_3497.JPG
    _MG_3497.JPG
    121.6 KB · Görüntüleme: 456

Ynt: Likya Yolu 1. Bölüm Ölüdeniz-kaş (16-21 Temmuz) (solo)

17 temmuz 2014
Saat 7 de Hasan abi beni uyandırdı. Kahvaltı ve toparlanmayla saat 8 de yola çıktım.

_MG_3664.JPG

_MG_3722.JPG

_MG_3701.JPG

_MG_3728.JPG

Ekli dosyalar

• _MG_3665.JPG
    _MG_3665.JPG
    149.1 KB · Görüntüleme: 340

18 temmuz 2014 Çarşamba
Sabah kamp alanından 7 de uyandım. Kahvaltı toparlanma sonrasında 8 de yola çıktım. Gavur ağılı köyüne doğru gidiyorum. İşletmeler kapalıydı ortalıkta kimse yoktu. Dışarıda ağaçların altında birini, görünce selam verip yanına yaklaştım. Sabah yaptığım kahvaltı zayıftı onun için Hüseyin abiye nerede kahvaltı yapabileceğimi sordum. O da yazın işletmelerin kapalı olduğunu kendisinin bi işletmede bekçilik yaptığını söyledi. Beni çalıştığı pansiyonda kahvaltı yapmaya çağırdı. Beraber kahvaltıyı hazırlayıp yedik. Hüseyin abiyle çay eşliğinde koyu bir sohbete daldık. Yaklaşık 2 saat geçtiği için benim çok zaman kaybetmeden yola çıkmam gerektiğini söyledim ve ayrıldım. Sahile ilk kez bu kadar yakın yürüyordum manzara çok güzeldi.

_MG_3771.JPG

_MG_3788.JPG

_MG_3803.JPG

_MG_3828.JPG

Ekli dosyalar

• _MG_3756.JPG
    _MG_3756.JPG
    186.1 KB · Görüntüleme: 371

20 temmuz 2014
Kalkanda otelde saat 8 de uyandım. Kahvaltı yapıp yeterli suyu ayarladıktan sonra saat 9 gibi yola çıktım. Kalkan yamaca kurulmuş bir belde otel için aşağı inmiştim şimdi gerisingeriye yukarı çıkıyorum. Yürüyüş boyunca şunu anladımki şehirde ve asfaltta yürümesi çok kötü ve yorucu. Elmalı bezirgan yolundan 1-2 km kadar yükselerek çıkıyorum. Yolun sağ tarafında kubbeli bir yapı var. Onun tam karşısından patika yola giriliyor. Çok dik bir patika olmasına rağmen beni rahatlattı. Karadereye geldiğimden beri yolun büyük bir kısmını asfalttan yürüdüm. Asfalttan yürümek hiç zevkli değil. Buraları yürümeden araçla geçmek daha mantıklı. Patika sürekli yükseliyor kalkandan görünen en yüksek yerlere ulaşıyorsunuz. Bezirgan köyü tepenin arkasında bir düzlükte görünüyor köye girişte eskiden kullanılan ahşap buğday ambarları var.

_MG_3909.JPG

_MG_3914.JPG

_MG_3915.JPG

Ekli dosyalar

• _MG_3910.JPG
    _MG_3910.JPG
    177.9 KB · Görüntüleme: 335

21 temmuz 2014 Pazartesi
Hüseyin Yılmaz'ın evinde saat 7 uyandım. Kahvaltıyı yapıp vedalaşarak yola çıktım.

_MG_3932.JPG

_MG_3961.JPG

Ekli dosyalar

• _MG_3918.JPG
    _MG_3918.JPG
    138.2 KB · Görüntüleme: 315

Devamını de bekliyoruz.

Teşekkürler paylaşım için.

ben teşekkür ederim.
devamını Kaş'tan Antalya'ya seneye planlıyorum 2. bölüm olarak.
etkinliğin videosunu buradan izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=osH9hAYybRo

üzümlüdeki pideci nin adı rıza
uğramadan geçmeyin derim pideler müthiş

çok güzel bir gezi olmuş. ortalama gezinin maliyyeti konusunda bilgi verirmisin lütfen. ben yabancıyım. ve böyle gezi planlıyorum.

teşekkür ederim. mesajınızı geç gördüm. otobüsle ulaşım haricinde yaklaşık 200 liralık bir giderim oldu. ben bir gece otelde (50 lira), 2 gece de yol üstünde köylerdeki evlerde kaldım (40 ar lira). yazın en sıcak zamanlarında yürüdüğüm için özellikle duş ihtiyacından dolayı otel ve evlerde kaldım. eğer yürüyüş boyunca çadırda kalırım diyorsanız bu gider 50 ile 100 lira arsında olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR