<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 190623" data-quote="ilknurEVREN" data-source="post: 1565641"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1565641"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1565641">ilknurEVREN' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
merhabalar ben de 5-19 eylul tarihleri icinde benzer bir yuruyus plani yapmaya basladim. Uygun olan arkadaslarla birlikte organize olup birlikte yurumeyi isterim.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhaba. Her ne kadar Ağustos ayında Likya Yürüyüş Yolu turizm sezonunda çok kalabalık olması ve havaların sıcak olması nedeniyle pek tavsiye etmeseler de, ben öncelikle Ağustos ayında yürüyüş planlıyorum. Eğer işlerimi ayarlayabilirsem Eylül ayında da olabilir aslında ama şu an tam emin değilim. Katılmak isteyen çok kişi olursa tarih konusunda bir oylama yapılabilir ve çoğunluğun kararına uymaya çalışabilir diğerleri. Zaten Eylül ayında daha çok tavsiye ediyorlar. Ne olursa olsun sıcakta yürümeyi asla düşünmüyorum. Güneş ışınlarının dik açıyla geldiği öğlen saatlerinde gölgeye çekilip dinlenmeyi veya ortama göre eğer hava sıcaklığı rahatsız etmiyorsa yürüyüşe devam etmeyi düşünüyorum. Yerel kolluk kuvvetlerinden izin alarak ve gerekli bilgilendirmeyi yaparak, yasal prosedürlere uyarak, çevreyi ve doğayı koruyarak, yürüyüş yapmak gerekir. Oraya gelip de uyulması gereken kurallara uymayan kim olursa olsun, isterse babamın oğlu olsun, kolluk kuvvetlerine ihbar ederim ve şikayetçi olurum. Bu konuda hiç acımam yok. Bu bilinçte olmayanlar zaten doğada yürüyüş yapmasınlar. Sizi tenzih ederek diyorum. Yürüyüşe katılmak isteyen herkes, gerekli bilinçte olmalıdır.</div>