KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhaba Tomris..bende daha önce hiç yürümedim..ama likya yolu ile ilgili cok arastırma yapıp parkurlar hakkında zorluk dereceli hakkında detaylı arastırmalar yaptım..gözünüzde büyütmeyin..eger ayakkabı seciminiz dogru ise ve dogru yük ile cıkarsanız yola bırakın zorlanmayı cok eglenebilirniz diye düşünüyorum
Likya Yolu Fethiye - Kaş parkurlarının detyalı güncesini -harita paftalarını - su ve konaklama bilgilerini ve fotograf çalışmalarını bireysel web sitemde www.metintuzun.com.tr adresinde yayınlamış bulunuyorum.Yararlanmak isteyen arkadaşlar yazılar veya fotoğraf gezileri sayfalarından ulaşabilirler.
Herkese merhaba, Ekim ayının ilk haftası başlamak üzere Likya yolunun tamamını yürümek istiyorum. Hiçbir arkadaşımı ikna edemedim. Yol arkadaşı olmak isteyenler benimle iletişim kurabilirler. Herkese sevgiler
Herkese merhaba, Ekim ayının ilk haftası başlamak üzere Likya yolunun tamamını yürümek istiyorum. Hiçbir arkadaşımı ikna edemedim. Yol arkadaşı olmak isteyenler benimle iletişim kurabilirler. Herkese sevgiler
merhaba yolculuga başlamadıysanız 7 kasıma kadar vaktim var eşlik edebilirim daha önce yolun 4/3 yürüdüm deneyimim vardır. instagram adresim : schizophreneq