Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan metintuzun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,199

metintuzun

Kamp I
Yer
Ankara
Web
www.likyayolurehberi.com
Merhabalar ben Likya yolunu mayıs ayı içinde parkurun bir kısmını yürümeyi düşünüyorum , eğer yürüyüşe katılmak isteyen arkadaslar varsa buradan haberleşelim organize olalım..saygılarımla..mtntzn@gmail.com

Etiketler

Murat Bey ben bu yolu 3 kez yürüyecegim..daha önce haziran ayında da yürüdüm..o yüzden gayet iyi bilirim mayıs börtü mü olur böcek mi olur..sizden tavsiye istememiştim oysa..madem bulundunuz bende size bir tavsiyede bulunayım..Siz trekking yapmamalısınız bence mayıs ayında börtü böcekten sikayet ettiğinize göre..daha çok otel bahçelerinde yürüyüşlere çıkınız..saygılar..

metintuzun' Alıntı:
Murat Bey ben bu yolu 3 kez yürüyecegim..daha önce haziran ayında da yürüdüm..o yüzden gayet iyi bilirim mayıs börtü mü olur böcek mi olur..sizden tavsiye istememiştim oysa..madem bulundunuz bende size bir tavsiyede bulunayım..Siz trekking yapmamalısınız bence mayıs ayında börtü böcekten sikayet ettiğinize göre..daha çok otel bahçelerinde yürüyüşlere çıkınız..saygılar..

Ha ha.
Çok komiksiniz.

Trekking yapmamalıymışım.
;D ;D

Neyse forum burası hakaret etmeden yazı yazmak serbest.

4 tane mesajınız ile sizi tanıyamam. Daha fazla mesaj yazın ve deneyimlerinizi paylaşın lütfen.

murat sen trekking yapmamalısın kesinlikle katılıyorum. yanında yürüyenlerin kıskanc bakışlarından nazar değer sana...

Murat Bey ben size saygısızlık yapmadım..umarım yanlış anlamadınız..ama mayıs ayında börtü böcekten şikayet ediyorsanız , size yazacak cümle gelmedi aklıma başka..bende sizin performansınızı tarzınızı bilmiyorum elbet ama yaklaşımınızdan biraz doğadan ziyade konfor sever bir haliniz olmalı..yarın yola çıkıyorum..karşılaştığım börtü böcekleri buradan sizinle paylaşırım ))(Alper Agat adlı kullanıcıya atfen ; sırf cümle kurmak için cümle kurmasaydınız keşke , bir gün murat Bey le karşılaşırsam nazar değmesin diye başımı öne eğerim,siz müsterih olun Alper Bey..)

Börtü Böcek kelimeleri kafiye tutsun diye yazılmıştı.

Şikayet etmek amacı ile değildi.

Metin bey performansım tarzım için forumda açmış olduğum konuları senelik izninizi kullanırken incelemenizi tavsiye ederim.
483 adet farklı konu olduğu için epey zamana ihtiyacınız olacaktır.

Bu konulardan çıkarabilecek en önemli şey yürüyüşler - kamplar ve tırmanışlarda konfora pek önem vermediğim olacaktır.
Börtü böcek kelimelerinden ve yaklaşımımdan konfor sever biri olmamı çıkarmışsınız.

Gerçekler ise bunun tam tersi.
Bir etkinlikte karşılaşmak dileği ile.

Metin bey haklı olarak yazdığım yazıyı üzerinize almışsınız. ama aslında sizin yazdığınıza bir cevap yada eleştiri değildi...
Murat beyle Uludağ'da bir kamp yapmıştım. Orada doğayı temizleme konusundaki çabası ve üst üste taşıdığı malzemeleriyle tırmanış/yürüyüşteki performansını görünce kendisine hayranlığım artmıştı...
bu yüzden nazar değmesin dedim ama yazış şeklim size cevap gibi olmuş. yoksa bu sitede birilerine laf sokacak kadar tecrübede ve terbiyesiz olacak en son kişilerden biri olduğuma inanıyorum...

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaş ( Mayıs 2012'de)

Tekrar merhabalar..gördüğüm kadarıyla bir iletişim sorunu olmuş..ben sizleri yanlış anladığımı sanıyorum..Murat Bey , sizinle bir etkinlikte karşılaşmayı çok isterim..Tüm ustalara saygıyla..

5-10 mayıs arası yürüdük bir kısmını. hava baya sıcaktı ama bi müddet sonra insan vücudu hava şartlarına alışıyor.(şapka şart) bu sene baya yağışlı geçtiği için ovacık-kaş arası su sorunu yok. yanımda en fazla 1.5 lt su taşıdım(parkurun %90 ında 1 litre su taşıdım). şahsi görüşüm mayıs sonuna kadar yola çıkılabilir,sorun yok. iyi yada kötü niyetle sizi korkutmaya çalışanlar olacaktır, size tek birşey söyleyeyim: yolda en az 15 yabancı gördüm, 10 tanesi 50 yaş üzeridir. bu insanlar hiçbilmedikleri bir ülkeye gelip, sırtlarında 10-15 kg çantayla sıcaktan, susuzluktan korkmadan bu yolu yürüyebiliyorlar da siz korkuyorsanız yazıklar olsun size, bize.
boğaziçi köyünden geçerken bi amcayla konuştuk biraz, 2-3 günde bi yabancı grup geçiyormuş köyden, türkler yürümüyor mu diye sordum, en son 3 ay önce köyden geçen 4-5 kişilik bi grup gördüm dedi. yolda türkçe konuştuğumuzu gören köylüler samimi söylüyorum kısa bi şok geçiriyorlar, sonra cevap veriyorlar. çok utanç verici bi durum. bu toprakların tarihini, güzelliklerini ingilizler, almanlar ... görüyor, yaşıyor.
fazla düşünmeyin yola çıkın, saygılar

kırmızı karınca (isminizle hitap etmek isterdim saygı geregi ama yazmamışsınız) deneyimlerinizi paylaştıgınız için cok tesekkür ederim.inşallah haftaiçi yola çıkıp bende ovacık'dan kaş'a kadar parkuru yürüyecegim..kendi ülkemizde ki güzellikleri farketmediğimiz konusunda hemfikiriz..likya yolu'nu bile bir ingiliz hizmete açıyorsa yazıklar olsun bize..parkur hakkında verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..Saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR