Likya'dan Fotograflar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan huseyinyilmaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,169

huseyinyilmaz

One Life Dedik Gittik Aldık
Yer
BURSA
n670595742_957403_714.jpg

n670595742_957404_1859.jpg

n670595742_957405_2183.jpg

n670595742_957407_3319.jpg

Etiketler

Ynt: likyadan fotograflar

çok güzel bir faaliyet olmuş, ellerine sağlık Hüseyin :smiley: daha devam ediyor sanırım fotolar ama dayanamadım fikrimi yazdım :smiley:

Ynt: Likya'dan Fotograflar

Bu Galeride izlediğim, en iyi fotograf çekimlerinden birisi. Profesyonelce çekişmiş bu güzel fotograflardan, bizleri de yararlandırdığın için, teşekkür ederim. Toplu fotograflarınızı yayımladığınız bir yer var mı? Görmek isterdim.
Başarılarınızın devamı dileğiyle...

çok teşekkür ederim yılmaz gün değerli yorumun için.fotografları topluca yayınladığım biryer yok.

teşekkür ederim erdoğan bey.son fotografta birşeyler yapmaya çalıştım işte :smiley:

İlk fotoğraftaki düşünce çok güzel. Gözünüze ve ayağınıza sağlık. Zorlu bir yolu bitirmişsiniz.

Not: Fotoğraf altına bilgileri de yazarsanız nereler olduğunu öğrenmemize yardımcı olur.

Çok güzeller! İlk fotoğrafa ben de bayıldım! Teşekkürler Hüseyin Bey!

Fotoğraflar harika Hüseyin bey gerçekten emek harcanmış profesyonel çekimler.. Gezinizde güzel ve keyifli olmuş gerçekten teşekkürederiz..

Paylaşım için teşekkürler.
"Lycian Way" kitabı eşliğinde mi gezdiniz acaba?

asıl ben teşekkür ederim.
ben türkçe kaynak kullandım.ingilizce baskısında çok daha ayrıntılı anlatıldığını duydum yolların ama okuyanus ta bulamadım.ama eni iy kaynağım NG ağustos 2006 sayısında verilen likya yolu haritasıydı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR