<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 189289" data-quote="Niennasill" data-source="post: 1565481"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1565481"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1565481">Niennasill' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Fatma Hanım öncelikle bilgi düzeltmeleri için teşekkür ederim bu önemli.<br />
<br />
BMS vs Bataryanın genel görevlerinden bahsetmişsiniz bunun için de teşekkür ederim.<br />
<br />
Ancak ricam biraz daha spesifik konuları açıyor olmanız mesela batarya ve bms için " C-Rating " gibi ya da ben göremediysem affola, TUV / UL1642 / IEC / UN38.3 sertifikaları ya da izlediği yönerge dahilinde test sonuçları ya da en azından uyumluluğu / süreç devamlılığı gibi zira bu güvenlik sertifikaları gerçekten önemli yeri gelecek bu sistemlerle beraber uyuyacak, hareket halinde olacak vs insanlar ve bataryalarınızda ya da sitelerinizde bu işaretlemeleri ve sertifikaları göremedim söz uçar bu sertifikalar hayatta tutar, devamında sisteminizin izin verdiği bağlantı sayıları gibi ve dolayısı ile balans kabiliyeti gibi ya da cell grade gibi bilgiler başlangıç olarak tatmin edici olacaktır.<br />
<br />
Bahsinizden dolayı Aspilsan direkt olarak üretim sürecinin içinde olmaya çalıştığından ve belirlli üretimini birinci elden yaptığından bu gerçekten zor ve kullanım öncesi olmaz ise olmaz sertifikasyon sürecini tamamladı ve ürün bazında takibinde diye biliyorum.<br />
<br />
İçinizden ama soruyor diyebilirsiniz ancak bu soruları sorabilerek bilinçli tüketici haline gelebiliyoruz. Yani size soramasaydım mesela sitenizde ve ürünlerinizde bu güvenceleri / sertifikaları göremediğim için zaten ilgi alanım dışında kalacaktı ürünleriniz. En azında bize durumu anlatabilirsiniz.<br />
<br />
TUV / UL1642 / IEC / UN38.3 gibi sertifikalar insanları hayatta tutmak için varlar. En azından bu güvence / sertifikalar için durumunuzu ve sürecinizi anlatmanızı isterim.<br />
<br />
Ayrıca bir konuda kafam karıştı.<br />
<br />
<br />
<br />
diyorsunuz ancak.<br />
<br />
<a href="https://www.gezenbilir.com/forum/attachments/642173/" target="_blank">Ekli dosyayı görüntüle 642173</a><br />
<br />
şu anda Aküsan ve Megacell değil Scadawatt,Bayraktar Solar bünyesinde çalışıyor olarak göstermişsiniz kendinizi.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Yahu konu teknik bir akünün özellikleri konuşuluyor siz gereksiz bir konu üzerinde hala yorum yapıyorsunuz linkedin hesabımı istediğim zaman güncellerim aküyü araştıracağınıza benim geçmişimi araştırmanız komik</div>