alikedik' Alıntı:çok soru soruyorum amabu aracın lpg deposu bagajda bugun istanbulda bir lpg daha inceledim ve deponun istepne yerine takılıp güzelce bir muhafazanın içine oturtulduğunu gördüm bu uygulama TÜV ve güvenlik açısından bir sorun teşkil edermi bende aynı uygulamayı yaptırmak isterim çok pahalı bir uygulama değilse
concrete' Alıntı:Blazer da stepne aracın altındamıydı?
Aracın altına da konabilir. Bir koruma yapmak gerekir. Blazer da tankın yerden yüksekliği isteneni sağlayacaktır.
Buraya uygun en hacimli tankı üreticinin listesinden seçeriz. Bunlar genellikle piyasada el altında olmuyır ama sipariş edince kısa sürede geliyor. Tankı seçince sipariş ederiz. Tank için ilave maliyet küçük olacaktır. Koruma işini de üzmeyecek şekilde çözeriz.
Aslında kısacası, bir araya gelince ekonomik ve işlevsel olan ideal yöntemi buluruz.
güven bey çarşamba en geç perşembe aracın alım satım işlemlerini bitirerek teslim alıyorum milano lpg li arac kablosunu temin edebilirseniz sevinirim zira perşembe bile uğrayabilirim yanınıza kolay gelsinconcrete' Alıntı:Blazer da stepne aracın altındamıydı?
Aracın altına da konabilir. Bir koruma yapmak gerekir. Blazer da tankın yerden yüksekliği isteneni sağlayacaktır.
Buraya uygun en hacimli tankı üreticinin listesinden seçeriz. Bunlar genellikle piyasada el altında olmuyır ama sipariş edince kısa sürede geliyor. Tankı seçince sipariş ederiz. Tank için ilave maliyet küçük olacaktır. Koruma işini de üzmeyecek şekilde çözeriz.
Aslında kısacası, bir araya gelince ekonomik ve işlevsel olan ideal yöntemi buluruz.
alikedik' Alıntı:güven bey çarşamba en geç perşembe aracın alım satım işlemlerini bitirerek teslim alıyorum milano lpg li arac kablosunu temin edebilirseniz sevinirim zira perşembe bile uğrayabilirim yanınıza kolay gelsin