Selamlar,
hiz limitleri, surus keyfi kisiden kisiye degisir.. ama eger konvoylarda yeralmissaniz cok rahatsiz olmayabilirsiniz.. Otoyol ve hafif rampada benim de hizim ( hem benzin hem de mazot kullanirken ) bu civarda idi.. ama rampada... iste o zaman anliyorsunuz 68hp. motorun ne oldugunu... Ama ben bu arac ile her yere gittim.. istanbuldan yola cikarak "dogu karadeniz", ankara, izmir, selanik, bolu. .. baskalarini bilmem ama ben hepsine gule oynaya gidip geldim. 2 sene icinde bu araci tam 50.000km. kullandim (yarisi benzinli olmak uzere)..
Ana fikir "sadece araziye giderken acimadan kullanacagim bir araba" idi.. ama bugun gelin gorun ki, her yere ama her yere bu araba ile gidiyorum.. suanda evdeki en kotu araba bile , 110'a konfor, hiz, guc konusunda 5 ceker.. ama yine de onlar sadece paslaniyor... Bunlardan biri de gelmis gecmis en iyi arazi araclarindan biri olan Land Rover Discovery V8 ..
Sonuc, bu anlattiklarim size "saka gibi" geliyor ise.. sakin bu ise girmeyin.....
ama "valla ilginc gorundu" derseniz, evim ve isyerim Levent de.. istediginiz zaman randevulasalim, gelin araci kullanin, sonra kararinizi verin.. selamlar, reha