LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mycamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,340
Ynt: LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı?

ozcour' Alıntı:
Napalım Bülent abi, böyle böyle insanları tanımış oluyoruz malesef, inşallah bir daha ki gezilerde bir araya gelebiliriz..

Haberim yoktu cdlerin Ahmet abide olduğundan. Ben hemen Ahmet abiye mesaj atayım cd ler için :smiley:

bir an önce sıcağı sıcağına hallet... :smiley: selamlar

Etiketler

erhan bey maalesef yakıt sorununu halledemedim gazda 100 km de 20-22 lt yakıyor
eğer yakıt vb sorunlarım olmasa dünyayı bile dolaşabilirim aracımla.........
şu gezilere yakıt sponsoru bulunabiliyor mu acaba bizde gezebilsek....
değil arabayı valla kendimi bile boyayabilirim reklam amaclı ;D

Reha abi kolay gelsin ben senden bir tavsiye isteyeceğim abi defender 2.5 benzinlimi yoksa disko v8 mi 95 model abi yakıt sorun değil her zaman binmiyorum off-roat gezi amaçlı düşünüyorum yoksa bunlarla uğraşma 2.5 dizel defendermi dersin bana teşekkür ederim saygılar abi

foremost gerçi siz reha beye sormuşsunuz ama ben bildigim oranda cevaplıyayım
2,5 benzinli defender 83 hp
2,5 düz dizel 67 hp
disco V 8 3,5 mü 3,9 mü 138 hp ile 185 hp arasıdır karbüratör ve EFİ olarak ayrılır
yakıt sorun degil elektronik aksamlarda önemli degil diyosanız disco 18 20 litre yakar benzin olarak
defendere gelince her ikiside ortalama 15 litre benzin ve motorin tüketir benzinli olan dizelden biraz daha performanslı
benzinlide zincir var dizelde triger kayışı var
daha önce arazi aracı deneyiminiz varmı bilmiyorum ancak bahsi geçen araçları kullanın veya kullanan biri ile yola veya araziye çıkınki tercihiniz netleşsin,
çünki defender tam bir iş makinası disko aynı alt yapıyı taşımasına karşın bir sürü elektrikli oyuncak barındıran bir araçtır.

cem50 cevabın için teşekkür ederim reha abi veya sen fark etmez sonuçta paylaşıp derdimize derman olmak önemli ayrıca lınkini göndereceğim araca bakarsan sevinirim bu
araca bir yorumun varmı ve bu fiyat nasıl saygılar teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_arazi_araci-60WQQaXQQ15737783WQQpXQQdisplayitem

Disco konusunda çok deneyimim yok bu konuda yavuz bey deneyimli kendisinin hem disco hem defenderi var,
arazi aracını resimlerine bakarak iyi veya kötü demek çok mümkün degil bu yüzden aracı yakından incelemek gerek discolarda dikkat edeceginiz bir hususta defenderde taban sacı aliminyum oldugundan çürüme yapmaz ancak yanlış hatırlamıyorsam discolarda taban sacı aliminyum olmadıgından 15 yaşındaki bir araçta çürüme olması muhtemeldir,
ayrıca aracın yapılı oldugu söylenmesine karşın görünürde vinç ve zorunlu olarak yapılması gereken vinç tanponundan başka bir şey görünmüyor.

foremost' Alıntı:
Reha abi kolay gelsin ben senden bir tavsiye isteyeceğim abi defender 2.5 benzinlimi yoksa disko v8 mi 95 model abi yakıt sorun değil her zaman binmiyorum off-roat gezi amaçlı düşünüyorum yoksa bunlarla uğraşma 2.5 dizel defendermi dersin bana teşekkür ederim saygılar abi

reha abi bu soruya mutlak cevap verecektir amma sayfa altında benzer konu başlıkları adı altında sorduğunuz soruya cevap bulabilirsiniz yada yanlış hatırlamıyorsam disko mu defender mı diye bir tartışmada vardı ana sayfada araçlar başlığı altında land rover sayfasında bulabilirsiniz. reha abi ile birlikte bir çok def ve disko kullnanıcısının yorumları var öyleki ikiside olmaz al bir jeep diyen olur konu alır başını gider kolay gelsin size zor bir soru sordunuz bunlar etle tırnak ana ile oğul gibi amma bana sorarsanız arazide kullancaksanız lüx te takılmayacaksanız def şehir içi ve dışı her koşulda kullanırım derseniz disko derim.

Abilerim kolay gelsin bende defender ve dısko arasında kaldım ben dıskoda mp motor olan birde v8 motorlara baktım defenderde de 2.5 benzinli düşündüm bu araçlara lpg yerine benzinle binmeyi düşünüyorum az bineceğim sadece hafta sonları ancak kafama takılan bir soru var mp motorlu dısko üzerine bineceği aksesuar ve ağarlıkla beni yolda
ve arazıde zorlarmı aynı yükle v8 li olan arac ayrıca bu araç otomatık bana performans bakımından üstünlük sağlarmı birde otomatiğin arazıde sizce bir dez avantajı varmı defender olarakta bana hangi model yılı almam hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdi size bir link veriyorum bir göz atarsanız sevinirim bana bu konuda yardımcı olursanız mınnettar olurum teşekkürler saygılar

http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_arazi_araci-60WQQaXQQ15737783WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/orginal_lpgli_uygun_fiyata-10WQQaXQQ20002659WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_110-07WQQaXQQ20204913WQQpXQQdisplayitem

mycamper' Alıntı:
Sayin Yavuz Yavuz,

verdiğiniz somut bilgi için teşekkür ederim : "V8'den fazla yakar, yarısı kadar performans vermez"

Böylelikle benim offRoad maceram da başlamadan bitmiş oldu :smiley:
Biz yine yollardan fazla içerilere dalamadan kamp hayatına devam edeceğiz anlaşılan ;-)

Sayın arkadaşım bence defender düşünme eger maddi sorunun yoksa sen bilirsin eger offroad yapmak istiyorsan suziki vitarayı öneririm hem daha ucuz hem daha dayanıklı parça sorunu olmayan ve ucuzdur. defenderlar devamlı dört çeker oldukları için çok yakıt yakmaktalar bence 4x2 veya istege göre 4x4 e geçen manuel araçları düşün sanırım siz bu jeep konusunda yenisiniz ben çok farklı jeep ler kullandım sana tavsiyem istedigin zaman ikiçeker istedigin zaman dört çekere alınabilen araçlarda karar kılman.Eger arazide her yere gidiyim her yere iniyim çıkıyım diyorsan sana LADA NİVA yı öneririm arazide üstüne yoktur eger hem şehir içi hafta sonlarıda ailenle araziye çıkmayı düşünüyorsanız Bence SUZUKİ VİTARA üzerinde durmanız yardımcı olabildiysem sevindim

LR Defender 110 Benzinli Kullanan Var mı?

BEN......... :smiley: Defender ın tadını başkalarında arama.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR