LR Defender 130 4x4 Motokaravan Projemiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan grand chorekee Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,439

grand chorekee

hayranım sana
Yer
ardesen
evet 130 defendır landrovergelıyor cok yakında esı benzerı yok ıddıa edıyorum boylesı gorulmedı.4x4 klımalı hıdrolık dıreksıyon merkezı kılıt alarm dvd vsd tuvaletı banyosu lavobası temız su deposu pıs su deposu yatak bolumu oturma seklı ıle 4 4 luk bır karavan ıcı saray gıbı dısı anlatılamaz guzellıkte anlatamam bunu gormek lazım kımse hayal edemez boyle bır 4x4 land karavan olurmu dıye gorenın dıllerın desta olmus cok yakında gelıyor gelıyor...daha cooook seyozellıgı var meraklanın

Etiketler
Ynt: LR Defender 130 4x4 Motokaravan Projemiz

4x4 karavanını istanbudaysa görebilirmiyim.benim arkadaşım 250 dodge 4x4 ten yaptı. tamamı nı kandisi yaptı..

arac rızede 250 doc cok hantal ve rahat dıgıl land ıse on ve arka yaylı besık gıbı rahat tarıfı yapılamaz 250 doc 3 5 sene sonra cururhurda olur ama land her tarafı alüminyüm.

Rizenin neresinde yazın rizeye gidicem..yapım aşamasında resimlerden takip edebilirmiyiz..şimdiden hayırlı olsun.

Herkesin karavani kendine guzel. Sahibi gule gule kullansin.

grand chorekee' Alıntı:
arac rızede 250 doc cok hantal ve rahat dıgıl land ıse on ve arka yaylı besık gıbı rahat tarıfı yapılamaz 250 doc 3 5 sene sonra cururhurda olur ama land her tarafı alüminyüm.

sahsen sizin dediklerinize katılmıyorum
sac uzun ömürlüdür en pahalı kaporta aksamlarından motor kaputu 100 ytl bir adet çamurluğu 35 ytl kapı sacı 30 ytl
yürür aksamlarından aynamahrudi u.s.a malı dana marka fiyatı 250-400 ytl arasında ve türkiyenin her yerinde parçası mevcut bir araç
halk tipi bir araç kaporta aksamlarını bile kaportacıya gitmeden siz bile değişebilirisiiniz

elimizde daha evvel land vardı aliminyumdu
işçiliği pahalı parçası pahalı ve bulunmuyor tabiki bir yerde maddiyat meselesi araçların bakımların biz yaptığımız için sorun olmuyordu
size tecrübelerimizden yola çıkarak birşey hatırlatmak istiyorum land a yapmış olduğunuz karavan kasası ölçüleri eğer orantlılı değilse üzülerek söylüyorum aracınız yolda gezinecektir temenim inşallah bu olay olmaz :smiley:
şayet olur ise size bilgi verebilirm
söylediklerimi yanlış anlaşılmasın yaşadığım şeyler sadace paylaşmak istedim .

250 lik doc land kadar yumuşak olmadığı kesin. Fakat yıların emektar doçlarının adı ve sanı yeter bence. 110 defender karavan sahibiyim.

Grand chorekee karavanın resimlerini merak ediyorum .Gönderebilirmisin teşekkürler. ALLAH KAZA BELA VERMESİN GÜLE GÜLE KULLAN.

slm kursadglof o sızın gorusunuz oncelıkle sunu bılmenız lazım karavanın butun hesapları yapıldı surus keyfınden tutun ta banyodakı muslugunun kullanım seklıne kadar tum detaylar hesaplanarak goz onune alınarak yola cıkılmıstır buna ne kafa dayanır nede ustalık ama hepsının ustesınden geldım.gelelım doc ve landda elbette doc daha saglam ve gucludur bu tartısılmaz ama su bır gercekkı bır aracın temelı camurluk kaput degıldır bunlar basıt konu bıle edılemez karavan revızyona gıremez sımdı doc duz sacdan zamanla en onemlı yerlerı baba dıreklerı ust tavan yagmurlukları alt tavan kupa baglantıları hep curuyecek ve curuyorda ama landın hertarafı alımınyum ve galvanız sac yıllarca revızyona gırmez.bırde parca gurubu doctan pahalıdır dogrudur bu karavan ıcın pek onemlı degıl. ayna marutı dıyosunuz 250 doc la aynı land pahalıysa docun ayna marutısını takarım aynı orjınal takılıyor fabrıka aynı cunku bukadar bılgı yeter ılgı ve dıkatınızı cekerım tesekkur ederım.

slm vostdost bu senın telekom yada askerı karavan gıbı dusunuyorsan yanılıyorsun bu uzun sası 130 orjınal ozel yapım cıft yaylı

110 ve 130 defenderların tek farkı ön ve arka dingil arasındaki mesafedir. 110 larda 130 lardaki gibi aynı çift yay vardır. Bu arda ruhsata işlettirdin mi ?

Arkadaşlar, burası bir bilgi paylaşımı ve dayanışma forumudur.
Hitap ve eleştirilerde saygılı olmaya dikkat edelim lütfen...

Kirlilik yaratan ve konu başlığına uymayan mesajlar silinmiştir...

Arkadaşlar,
son zamanlarda, moderatörü olduğum Karavan Dünyası bölümünü kişisel bazı sorunlarımla uğraşmaktan yakından takip edemiyorum.

Ancak, açılan konular mesaj yazarken dikkat edilmemesi sonucunda konu başlığıyla hiç alakası olmayan yerlere gelmektedir. Bu, bu başlıkta olduğu gibi başka başlıklar için de geçerlidir. Forumda görevli diğer arkadaşlar, konunun dağılmasını önlemek için konuyla ilgisi olmadığını düşündükleri mesajları haklı olarak silmişlerdir.

Lütfen cevap yazarken konu başlığını bir kez daha gözden geçirip, yazdıklarımızın ne kadar o konuyu sürdüren yazı olup olmadığına biraz daha dikkat edersek gereksiz gerginlikler yaşamamış olacağımız gibi, ileride bir konu hakkında arama yaptığımızda konuyu daha kolay bulur, gereksiz mesajlarla uğraşmamış oluruz.

>>> Bu konu başlığı için önerim; konuyu açan arkadaş resim gönderene kadar cevap yazılmamasıdır. Lütfen biraz daha anlayışlı olalım. Teşekkürler.

grand cherokee nin yaptığı karavanı gördüm ...arkadaş cep telefonu ile çekmiş... bana iyi geldi... araç rize ardeşen sanayide dir yapan ustalarda land hususunda bayağı ustadır..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR