<div class="bbWrapper"><b>Ynt: LR Freelander</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Tol" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Tol' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Conta problemi, segman problemi, gizli hararet problemi benim duyduklarım şasi ile bir şeylerden bahsettiler ama tam anladım. Şasi ile ilgil ine olabilir?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Şasi hiç yok onu demişlerdir.<br />
<br />
Freelander in kötülenmesi biraz galiba şundan kaynaklanıyor, Taşıdığı logo, 60 yıllık bir arazi aracı efsanesine ait, insanlar RRC in ilk üretildiği zamanki beklenti içindeler, "normal araç görünümlü arazi canavarı" .<br />
<br />
Ama durum burada biraz farklı, LR da freelander, disco II , RR p8 e kadar bir gelenek vardı, kabuk değişsede yürüyen aksam değişmez, sadece gelişirdi , Buna bir örnek vereyim, 1987 RRC arazi şanzımanı ile 2002 Disco II arazi şanzımanı arasındaki tek fark dijital km okuyucusu (ikiside elimde var, görebildiğim tek fark bu ), Freelander I bu geleneğin kırılma noktası, Birde BMW nin arazi aracı konusunda deneyimsizliği eklenince kronik sorunlar müşterileri hayal kırıklığına uğrattı, Freelander II de sanki bu geleneğe geri dönülmüş gibi , kullanılan altyapı RR ve Disco III ile aynı.<br />
<br />
Kronik sorunlarla ilgili uluslararası LR dergilerinde birçok çözüm mevcut, bu dergilerden alırsanız problemlerin nasıl çözüleceğini sayfalarca anlatmışlar, benim ilgi alanım dışında olduğundan merak edip okumamıştım , bundan sonra daha dikkatli incelerim.<br />
<br />
Selamlar</div>