Lt95 Şanzıman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan barb_alone Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,025

barb_alone

SQ_for all
Yer
EdİrNe
lt95 şanzıman 5 ileri versiyon ile değişimi yapılmak istense fazla işlem yapmadan hangi model şanzıman takılabilir

Etiketler
ileri lt95
Arazi şanzumanı aynı olduğuna göre bence ister LT 77 isterseniz RN380 olarak değiştirebileceğinizi sanıyorum ( LT95 yakından görmedim ama)

ben bu soruyu elimde lt95 4 ileri şansımanlı bir araç olduğundan değilde bu defender aracın avustralya versiyonunda ısuzu motorlar kullanmışlar lt95 şanzıman ile bu ara parça piyasada bulunma olasılığı yüksek bir parça bu nedenle lt95 4 ileri şanzımanı 5 ileri hangi şanzıman ile çok uğraşmadan değiştirme şansımız olduğunu merak ettim

Piyasada bulunma olasılığı yüksek....? bu Lt 95 ise !! görmek isterim aslında diğer şanzumanlara göre daha büyük ve devir aralığı çok farklı belkide defenderin kurtuluşu olabilir

Evet 4 ileri ama vites aralığı farklı dolayısı ile 5 ileri kadar hatta daha fazla performanslı olacağını düşünüyorum Dodge D/S 100 ve Cj 5 jeeplerde 3 ileri şanzuman var ama uzun süre resmi dairelerde ve inşaat sektöründe uzun süre hizmet verdi