LÜTFEN OKUYUN ( YENİ SİPARİŞ VERECEKLER ÖZELLİKLE)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sial Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,752

sial

Ana Kamp
merhabalar... yakın zmanda 4x4 full + deri koltuklu SİYAH DUSTER sipariş verecekler. Şase numarası UUH... la başlayan aracın arka bağaj kapısı ve arka çamurluğu değişecektir. alacak arkadaşlar Şase numarasını mutlaka kontrol etsin. Nerden biliyorsun diye soran olursa bu aracı ben sipariş vermiştim araç geldiğinde bagaj kapısı vuruk geldi bugne kadar firmadan haber bekledik indirim için cevap vermeyince bende siparişi iptal ettim. bu aracı tamir ettikten sonra satacaklar alacak arkadaşlar Şase numarasını mutlaka kontrol etsin ona görede indirim istesinler... şimdiden hayırlı olsun. bizimki kaldı yine 2 ay sonrasına :(((

Etiketler
Ynt: LÜTFEN OKUYUN ( YENİ SİPARİŞ VERECEKLER ÖZELLİKLE)

sial' Alıntı:
merhabalar... yakın zmanda 4x4 full + deri koltuklu SİYAH DUSTER sipariş verecekler. Şase numarası UUH... la başlayan aracın arka bağaj kapısı ve arka çamurluğu değişecektir. alacak arkadaşlar Şase numarasını mutlaka kontrol etsin. Nerden biliyorsun diye soran olursa bu aracı ben sipariş vermiştim araç geldiğinde bagaj kapısı vuruk geldi bugne kadar firmadan haber bekledik indirim için cevap vermeyince bende siparişi iptal ettim. bu aracı tamir ettikten sonra satacaklar alacak arkadaşlar Şase numarasını mutlaka kontrol etsin ona görede indirim istesinler... şimdiden hayırlı olsun. bizimki kaldı yine 2 ay sonrasına :(((

Bundan sonra başka birisine satılacağını zannetmiyorum çünkü er geç gelip o bayiye araç geri dönecektir. Büyük bir ihtimalle o araç artık test aracı olarak kullanılacak ve bir süre sonra da 2.el olarak satışa çıkacaktır.

ben hiç öyle tahmin etmiyorum. en full versiyonu çünkü. bugün bayilerden biriyle konuştuğumda ( tekrar sipariş ettim :smiley:) bana söylediği o aracın satışa çıkacağı fakat alıcıya protokolle bildirilip indirimli satılacağı söylendi. ana bayiler en azından öyle yapıyormuş. yinede şase numarasına bakın derim.. denk gelirse daha uyguna alınabilir. şayet aracı satın alsaydım (kazalı gelmeseydi) indirimli fiyatı 48.900 tl olacaktı. böyle bir aracı test aracı yapmaları bence çok zor.

sial' Alıntı:
ben hiç öyle tahmin etmiyorum. en full versiyonu çünkü. bugün bayilerden biriyle konuştuğumda ( tekrar sipariş ettim :smiley:) bana söylediği o aracın satışa çıkacağı fakat alıcıya protokolle bildirilip indirimli satılacağı söylendi. ana bayiler en azından öyle yapıyormuş. yinede şase numarasına bakın derim.. denk gelirse daha uyguna alınabilir. şayet aracı satın alsaydım (kazalı gelmeseydi) indirimli fiyatı 48.900 tl olacaktı. böyle bir aracı test aracı yapmaları bence çok zor.

Haklısınız, Kazalı olduğunu alıcı bilirse ve uygun indirim de yaparlarsa kolay satmaları mümkün. Ne de olsa ciddi kazalar değil

Uyarınız için teşekkür ederiz! Arkadaşlar şu anda bekleme süresi ortalama nekadardır? Sipariş verince paranın tamamını mi istiyorlar ,yoksa bir kısmını mı?
Adamlar ciddi bir şekilde yetştiremiyorlar.İnşallah bu durum kaliteyi düşürmez.

velizar' Alıntı:
Uyarınız için teşekkür ederiz! Arkadaşlar şu anda bekleme süresi ortalama nekadardır? Sipariş verince paranın tamamını mi istiyorlar ,yoksa bir kısmını mı?
Adamlar ciddi bir şekilde yetştiremiyorlar.İnşallah bu durum kaliteyi düşürmez.

Yetiştirememe durumu bizim Türkiye'deki sorumlular ve Romanya Dacia firması ile alakalı bir durum. Bize yıllık bir kota vermişler o kotayı bizim Türk yetkililer arttıramıyor, yeni birkaç fabrika açılacakmış onlar da açılırsa baya bir rahatlama olur gibi. Bekleme süresi ort. 1-2 ay gibi olmakla birlikte, paranın tamamını değil de belli bir kısmını isteyebiliyorlar, Bu durum bayiye göre değişebilir tabi.

yaklaşık 1-2 ay. ama 2 aya daha yakın. ilk sipariş verdiğim bayi 1000tl kapora almıştı benden. yanlız fiyat olarak fatura kesildiği tarih( aracın geldiği zaman) geçerli oluyor ve buda fiyatta artışa neden oluyor.. bayiler 2 ay sonrası için net fiyat vermiyorlar.

amaç bilgi paylaşmaksa teşekküre gerek yok :smiley:)

Merhaba arkadaşlar,
Vuruk arabayı öyle bir satıyorlarki hemde nasıl.Ben iki olaya şahit oldum.
Biri Tuzla Organize deki gümrüklü sahanın içinde yurt dışından gelen panelvanları tadil eden baya büyük bir firma eleman W.volt gibi veya mercedes o tür bir aracı direğe sürttü sol orta dan sonrasını hasarladı araba beyaz renkli idi yapılıp boyandı iş bitti hangi bayiye gitti bilmem.Nerden mi gördüm, bitişiğindeki arazinin aplikasyon ve plankote işlerini yapıyorduk birkaç gün çalıştık ondan biliyorum.
Diğeri Bostancı sanayii sitesinde boyacı bir arkadaşım sıfır km de siyah bir chreysler neon kaputunu düzeltip boyadı, araç boyanın kurumasından sonra çekici bir aracın üzerine binip Kadıköy tarafında bir bayii ye gitti.
Kalın sağlıcakla.

Sayın sial, bu aracı hangi bayide gördünüz ? almaktan neden vazgeçtiniz ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR