KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
arkadaslar benımde 20-25bın tl arası bır butcem var cogunluk olarak asfaltta kullanıcam ama 2 haftada bır hem ava gıtmek ıcın hemde boyle off-road ıslerıne meraklandım bu aralar.tanıdıgınız bıldıgınız cok extreme olmayan gundelıkte kullanılabılıcek arac tavsıyenız varmı ? pek bılgım yok bu konularda ve acıkcası nereye gıtsem farklı aracları ovuyorlar sızın tecrubenıze dayanarak bı kac tavsıye almak ıstıyorum.
arkadaslar benımde 20-25bın tl arası bır butcem var cogunluk olarak asfaltta kullanıcam ama 2 haftada bır hem ava gıtmek ıcın hemde boyle off-road ıslerıne meraklandım bu aralar.tanıdıgınız bıldıgınız cok extreme olmayan gundelıkte kullanılabılıcek arac tavsıyenız varmı ? pek bılgım yok bu konularda ve acıkcası nereye gıtsem farklı aracları ovuyorlar sızın tecrubenıze dayanarak bı kac tavsıye almak ıstıyorum.
Yarın ki buluşmaya gel. Kaçırırsan bir sene daha beklersin. Orada her marka ve model araç ve sahiplerini görebilirsin. Araç seçimi tamamen ihtiyaca göredir. Ayrıntılı seçim gerektirir. Av için iyi kötü 4 kişi ve eşya taşıyabilecek bir araç gerekli iken. Kamp ve kalabalık piknik severler için daha farklı bir araç gerekecektir. Tabi yapmayı istediğiniz ve sevdiğiniz offroad türüde etkendir. Derin çamur ve düz yerler için farklı, çalılık ağaçlık dar geçişler için farklı araçlar daha başarılıdır. İşletme maliyetleri farklıdır mesela. 5000 motor, dev tekerlekli, eski bir Amerikan ile, mütevazi tekerlekli, 1300 motor, yeni model bir Japon'un farklı giderleri vardır. Yani bir kere para verdim bitti diye bir şey yok. Bahsettiniz bütçe ile benim tavsiyem yüksek bir model Jimny almanızdır. Yada biraz daha yaşlı bir Samurai alır üzerine kalan yaklaşıl 10000 Lira ile de gerekli aksesuarları alırsınız..
Jeeplerden pek anlamam yalnız bu işte arazi görmemiş araç daha iyidir tahmin edebileceğin üzere. 2. ilan biraz daha mantıklı duruyor ama yine de bir bilene danışmalı. Aracı tanıyan 3. kişilere sormalı falan..