Magandalara Karşı Biber Gazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,933

ilbeğ

Kamp III
Yer
kocaeli
[attachment=2]

5 lıra 45 kurus

bıber spreyı

images.jpeg

images.jpeg

Etiketler

Ynt: Magandalara Karşı Biber Gazı

yapma kardeş bu satış başlıyını hoş bulmadım ,arazide başı boş dostların sevgiye ihtiyacı var ,eleştiri anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ban bu başlıyı sevmedin, saygılar.

ılbey bey ıyı hasta bu bıber gazı ılanını ıstersenız kaldırın cunku bu sadece hayvanlar ıcın degıl ınsanlar ıcınde kullanıla bılınen nato tıpı bır gazdır bayanın elındekı oc katagorısıne gırer canlıları yakından ve asırı sıkınca kor etme rıskıde mevcuttur ve pıyasada satısı ve uzerınde tasınması yasaktır emnıyet gorevlılerı tarafından yapılan uygulamalarda eger uzerınızde bulunursa cezaı ıslem yapılır

gokhan5234' Alıntı:
ılbey bey ıyı hasta bu bıber gazı ılanını ıstersenız kaldırın cunku bu sadece hayvanlar ıcın degıl ınsanlar ıcınde kullanıla bılınen nato tıpı bır gazdır bayanın elındekı oc katagorısıne gırer canlıları yakından ve asırı sıkınca kor etme rıskıde mevcuttur ve pıyasada satısı ve uzerınde tasınması yasaktır emnıyet gorevlılerı tarafından yapılan uygulamalarda eger uzerınızde bulunursa cezaı ıslem yapılır

hemen kaldıralım o zaman modretore bıldırıp arazıde ben cantamda bır adet bulunduruyorum sakıncası olurmu kı cunku bu hepsı burada gıbı sıtelerde on onbes cıvarına asıkar satılıyor eger ole kor etme gıbı tehlıkelerı varsa kesınlıkle zaten satmıyorum ılan kaldırılabılır

arkadasların uyarılarıyla sakıncalı olabılecegı anlasıldıgından dolayı ılan kapanmıstır lutfen teklıf vermeyın ....sılınebılır hatta hemen sılınsın sayın sayfa yonetıcımız :smiley:

ben kendı yazımı moderatore bıldıremıyorum rıca etsem bı arkadas sılınmesını ıletebılırmı

bekirgümüş' Alıntı:
yapma kardeş bu satış başlıyını hoş bulmadım ,arazide başı boş dostların sevgiye ihtiyacı var ,eleştiri anlamında söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama ban bu başlıyı sevmedin, saygılar.

hayvanları bende cok severım Bekır bey dost canlısı olmayanları kast edılmıs (tabı enderdır saldırgan tavır sergılemelerı )fakat batonla yada benzer bır seyle tas atarak canlarını acıtmamak ıcın bılıyorsunuz koku alma duyuları cok gelısmıs oldugundan ustlerıne (kesınlıkle ) sıkmaya gerek kalmadan kendı onunuze dogru kucuk bır sıkma yaklasmaktan vaz gecmesıne sebep oluyor dolayısıyla can dostlarımızında canını yakmamıs oluyoruz gercı ılan durudurulmustur yıne ılgınıze tesekur ederım

Sayın İlbeğ, ben de bu spreyden aldım ve tanıdığım tüm bayanlara dağıttım. Legal olan bir şeydir!
(Deneme amaçlı sıktığımda-çok çok az - iş yerime saatlerce girememiştim . Herkese de tavsiye ederim )
Amaca bağlıdır :mad:

evet bende soyle bır haber kupuru bulmustum Alı abı

http://www.saglikaktuel.com/haber/bu-kez-vatandas-gazlayacak.-peki-biber-gazinin-zararlari-neler-19040.htm

((PTT Bank’larda personelin soygundan korkup biber gazı kullanımına onay vermeyen Emniyet, iki yıl sonra bu kez farklı bir karara imza attı. Polis, gaz spreylerinin vatandaşlar tarafından taşınmasına izin verdi. Böylece polisin asayiş ve toplumsal olaylarda kullandığı biber gazları artık vatandaşa serbest oldu. Kapkaç, gasp, hırsızlık, yankesicilik, tecavüz, sarkıntılık gibi olaylara maruz kalanlar artık çantalarında taşıyabilecekleri biber gazı spreyleri ile kendilerini savunabilecek.

SPREYE ENGEL YOK

PTT’lerde yaşanan soygunlar nedeniyle personel 2009 yılında Emniyet’ten biber gazı izni istemişti. Ancak o yıllarda bu teklif gişememurlarının biber gazı kullanma konusunda eğitimlerinin olmadığı gerekçesiyle kabul edilmemişti. Durumu tekrar inceleyen Emniyet GenelMüdürlüğü yetkilleri yaptıkları yazılı açıklamada “Biber gazlarının taşınmasını izne bağlayan veya açıkça yasaklayan bir hükmün bulunmaması nedeniyle gaz spreylerinin vatandaşlarca taşınmasında engel yoktur” dedi. )))

yınede arkadasların ıstegı uzerıne kaldıralım bence.. ılgınıze tesekur ederım bu arada

"ANTALYA - Alanya Şoförler Odası, gece saat 01.00'den sonra nöbetçi kalan taksicilerin güvenliği için taksi duraklarına ücretsiz biber gazı dağıttı. Biber gazı taksici esnafından büyük ilgi gördü. Çok sayıda taksici, birer gazı edinmek için odaya başvuruda bulundu."

buda baska bır haber benzer haberler cokca var sanırım.... kuyumculara falanda dagıtılmıstı sanırım neyse sonuc ıtıbarıyla kaldırdık

Halka Biber Gazı Kullanımı Artık Serbest

Yeni alınan kararlara göre artık vatandaşlar üzerlerinde biber gazı bulundurabilecek ve gerek duyduğu durumlarda ise bu gazı kullanabilecek.
evet once yasakmıs fakat yasak kalkmıs :smiley:

flash tv haber programı vıdeo altta

http://www.haber365.com/VideoL/Halka_Biber_Gazi_Kullanimi_Artik_Serbest/Tumu/Yeni/0/

bu durumda yasal bır engelı yoksa arkadaslarda onayladıgı takdırde ılan kalabılır ama yınede arkadasların fıkırlerı onemlı benım ıcın

Bence bu ilanın mahsuru yok arabalarımda mevcut hatta!Çok masum bir şey de kötü amaçlı kullanılmak istendiğinde hayli zarar verebilir...

suan son prosedurle yasak kalktıysa araclarda korunma amaclı buluna bılır ama kopek ıcın degılde magandalar ıcın korunma dıyelım bayan soforlere kesınlıkle bırer tane lazım ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR