Magandalara Karşı Biber Gazı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilbeğ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,949
Ynt: Magandalara Karşı Biber Gazı

sayın ilbey kardeş ben ürünün satılmasına karşı deyilim ,ben herhangi bir niyetle eleştiride yapmıyorum ,ben sanki direk köpeklere yönelik başlığa takıldım ,ürünün ormanda veya herhangi biyerde bende taşımak isterim ,hatta siparişim olduyunda birtanede isticem ,heralde anlata bilmişimdir saygilar iyi satışlar.

Etiketler

Sivas Kangalı Zaten insanlara saldırmaz lütfen :smiley:)
Ancak onu durdurmya yeteceğini hiç zannetmiyorum

Emwayyes' Alıntı:
Sivas Kangalı Zaten insanlara saldırmaz lütfen :smiley:)
Ancak onu durdurmya yeteceğini hiç zannetmiyorum
hocam ben ava gıttıgımde koyun surulerının yanındakı kangalların sanırım ınsanlara saldırmadıgından haberı yok resmen arabayı ısırıyolar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gokhan5234' Alıntı:
hocam ben ava gıttıgımde koyun surulerının yanındakı kangalların sanırım ınsanlara saldırmadıgından haberı yok resmen arabayı ısırıyolar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
[/quot
Bir tanıdığımın aracının arka tamponuda pençe izi hala duruyor! :smiley:

arazide köpekde dahil hiçbir hayvanın size zararı olmaz kuduz filan değilse. Sadece koruduğu mülke yada alana girerseniz saldırırlar. İnsandan korkun hayvandan değil :smiley:

kesınlıkle haklısın kursad abı zaten ben kopek yada yabanı hayvan saldırırken bır ınsanın cantasını actıgını ıcını kurcaladıgını ve spreyı bulunca dogru cephesını cevırerek havyanın yuzune bıber gazı sıktıgını dusunemıyorum mantıklı gelmıyor ayrıyetten hıcbır hayvana kımyasal bır maddenın sıkılmasını tasvıp etmıyorum

bekirgümüş' Alıntı:
sayın ilbey kardeş ben ürünün satılmasına karşı deyilim ,ben herhangi bir niyetle eleştiride yapmıyorum ,ben sanki direk köpeklere yönelik başlığa takıldım ,ürünün ormanda veya herhangi biyerde bende taşımak isterim ,hatta siparişim olduyunda birtanede isticem ,heralde anlata bilmişimdir saygilar iyi satışlar.

tamamdır Bekır bey bır adet sıze ayırıyoruz :smiley:

baslıgı magandalara dıye duzeltelım barı yogun talep uzerıne ... evet bencede hayvanların saldırgan davranıs sergılemelerı cok ender bır daavranıs bıcımıdır hele kı kendı mıntıkasında deılse sızın davranıs seklınıze gore ya yanınıza gelıp ıkramınızı paylasır yada sızınle ılgılenmeden uzaklasır fakat enderde olsa saldırgan tavır sergıleyen olabılıyor kendı basıma geldıgı ıcın bılıyorum cıddı bı korkuda yasattı aslında :smiley:ve bıber gazı ıse yaradı tabıkı hayvancagıza gelmeyecek sekılde sıkdım koku onunnuze yayılınca zaten fııss sesı de cıkınca hayvan yaklasmıyor bıle belkıde ısırmaya nıyetı yoktu neyse sonuc ıtıbarıyla tekme ıle yada baton, sopa, tas vs gıbı seylerle can acıtmak yerıne onunuze bır fıss yapmak(hayvana degıl altını cızıyorum ) daha vıcdanı gıbı duruyor hanı kucukken tas atmak yerıne tas atıyor gıbı yapardık evımızın yolundan uzaklassın dıye yada elımızdekı ekmek alısverıs posetıne yaklasmasın dıye tabı eve gırerkende bır parcasını yemesı ıcın ona vermeyıde ıhmal etmezdık gectıkten sonra .....

abi sen Beşiktaşlımısın ? hani çarşıı herşeye karşı ya sen de herşeye karşı sıktıracaksın bize bu gazı valla...

orjinal kangal saldırmaz bunu unutmayın
araca tepki göstermiştir sürüye karşı tehlikeli bulmuştur o yüzdendir yoksa duymadım kangalın öyle yaramazlıklarını yinede bilene danışmak lazım ;D ;D ;D ;D

belkı bu sayfa yerı degıl ama az once nette okudugum bı yazıyı paylasmak ıstedım aslında konu guvenlık oldugu ıcın buradada paylasılabılır bunu sevdıklerınıze ulastırırsanız ıyı olur

yazı su ;
Çok önemli duyuru.

Bölgesel bir yolda akşam üzeri eve dönerken, battaniyeye sarılmış bir çocuğun, bir araba koltuğunda yol kenarında terkedildiğini gördüm. Nedenini bile sorgulayamadım, neden de pek önemli değildi zaten, kafam da karma karışık olmasına rağmen duraklamadan yola devam ettim. Yerime ulaştıktan sonra, telefonla bilgi verdiğim polis karakolunca konunun derhal inceleneceği söylendi. Olay yerine gitmeden önce bana verdikleri uyarı çok ilginç....

"Yasadığımız devirde, bilmemiz lüzumlu şeyler çok önemli ...Çeteler ve gangsterler bir araba sürücüsünün (özellikle bayanlar) arabasını durdurup ve ıssız kimsesiz yerde de olsa arabasından inerek yardım sağlayacak taktikler bulmakta çok ustalar. "Yerel polisin raporuna göre bazı gangsterlerin tercihen kullandıkları yöntem de, bir araba koltuğuna yapay bir bebeği oturtmak ve ıssız yol kenarına terk etmek... ve - kuskusuz - bir bayanın "terkedilmiş" bebeği görmeden yola devam edemeyeceği umuduyla". "Ya bir orman kenarı, ya da otları uzamış çimenliklerden geçen yollara bırakıyorlar. Arabasından inen sürücü - kazara bir bayan - ormana sürüklenir, dövülür, cinsel tecavüze uğrar, acımaksızın da ölüme terk edilir. Bu şanssız, bir erkekse yiyeceği dayağı tasavvur edemezsiniz, üstünde kıymetli ne varsa hepsi alınır, o da yine ölümle ödüllendirilir (!)

Hiçbir hal ve sebeple asla durmayın!!! Hemen 155 (polis numarası) telefon edin. VE,"NE GÖRDÜĞÜNÜZÜ, NASIL OLUŞTUĞUNU DÜŞÜNÜNÜN, ANIMSAYIN, SAKIN YAVAŞLAMAYIN ve yolunuza devam edin. SIK GÖRÜLEN BAŞKA BIR SENARYO : "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, NE CAM SİLECEK SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARA YAPIŞKAN BIR MADDE SÜRÜLMÜŞ OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ.

İŞTE KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLER. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Alıntıdır. ..

Merhaba ilk serbest oldugu donemde ailedeki bayan ve yaslilarin hepsine birer tane alip yanlarinda bulundurmalarini istemistim.
Sonra yasaklandi.Spreylerde evde raflardaki yerlerine kaldirildi.Yasaktaki sebep cok mantikliydi.
Sprey kendini koruma amacli kullanilabildigi gibi kotu amacli kisilerin elinde saldiri amacli olarak ta kullanilabiliyordu.
Saldirganlar sprey sayesinde kurbanlarini etkisiz hale getirip soygun gasp vs yapabiliyorlardi.
Zaten emniyetin bunun yasaklanmasini istemesindeki sebepte buydu.
Savunma amacli kullanmis ve memnun kalmis biri olarak sevinmek mi yoksa tedirgin mi olmak lazim bilemedim.
Her yer guvenli , her yer huzurlu , herkes birbirine saygili olsun. Bu ve benzeri esyalara gerek kalmasin.
Saglikli kalin.

yazınızın sonundakı temennıye katılmamak mumkun degıl keske oyle olsa ....

fakat yasakla ılgılı kısımda yanılıyorsunuz

Halka Biber Gazı Kullanımı Artık Serbest

Yeni alınan kararlara göre artık vatandaşlar üzerlerinde biber gazı bulundurabilecek ve gerek duyduğu durumlarda ise bu gazı kullanabilecek.
evet once yasakmıs fakat yasak kalkmıs Smiley

flash tv haber programı vıdeo altta

http://www.haber365.com/VideoL/Halka_Biber_Gazi_Kullanimi_Artik_Serbest/Tumu/Yeni/0/

((Savunma amacli kullanmis ve memnun kalmis biri olarak sevinmek mi yoksa tedirgin mi olmak lazim bilemedim.))

Bir onceki yazimda bulunan bu cumleyi yasagin kalktigini bildigim icin yazmistim. Bilginize.
Saglikli kalin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler