Magellan Explorist Xl mi, Garmin 60 Csx mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan szr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,232

szr

Ana Kamp
Arkadaşlar ; gps cihazı arıyorum ve şöyle bi ilan gördüm
http://www.sahibinden.com/magellan_explorist_xl_gps_detayli_turkiye_harita_ve_topografya-78WQQaXQQ13632624WQQpXQQdisplayitem&keyword=magellan%20explorist
daha önce Garmin 60csx kullanıyordum
ve motosiklette kullanacağım aslında 60csx 'den memnundum ama Magellan'ın gördüğüm bu ilanı kafamı karıştırdı ve tam olarak ayırabileceğim bütçede 650TL civarı olacaktır ; yardım ve tavsiyelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim; Teşekkürler...

Etiketler
Ynt: Magellan Explorist Xl mi, Garmin 60 Csx mi?

Büyük ihtimalle yurtdışından gelmiştir.
Ve Türkçe Menüsü yoktur.
Türkiye haritası da yüklü değildir.
Kargodan geldiğinde çalıştırıp kontrol etme imkanınız var mı ki.?

KOntrol etme imkanı var mı açıkcası bilemiyorum, satıcıyı henüz aramadım ama ürün açıklamasında Türkçe menü olduğu ve detaylı Türkiye ve Avrupa haritalarına sahip olduğu ve World Wide Base Map Türkiye ve Dünya Topoğrafik Haritası olduğu yazıyor; birde Türkiye için özel modifiyeleri yapılmıştır deniyor?Demek ki dediğniz gibi yurtdışından gelmiş olabilir; en iyisi ürünü kargo ile getirtmeyip bizzat satıcı elinden deneyerek almak ; sizce İstenilen özellikler bu cihazda mevcut ise 2.el bi 60csx mi dersiniz bu cihazı mı tercih edersiniz?

Tabii ki Magallan Explorist.

Forum üyelerinden Vitaesmorte de aynı modeli satmak istiyordu.
Onunla bir temas kurabilir misiniz.?
Belki satmıştır ya da satmaktan vazgeçmiştir bilemiyorum ama.

o linkteki macellan teknik açıklaması mcl xl ile macellan exp.600 karışımı verilmiş.yani her iki cihazın ekstra özelliklerini bir araya getirerek sankii xl nin özellikleri gibi sunulmuş. aldanmayın bunlara.xl de barometrik basınç.termometre.üç eksenli pusula termometre sensörü.barometrik altimetre mevcut değildir.

www.gpsturk.net adresinde tüm Magellan modellerini görebilirsiniz

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum; az kalsın bu ürünü alıp hata yapıcaktım; çünki ürün açıklamasında yazılanlarla gps.türk adresindeki yazılan özellikler aynı değil ; Allah bu türlü düzenbaz heriflere fırsat vermesin...

Birşey değil Szr,

Görevimiz, :smiley: bilgilerimizi paylaşmak.

www.gpsturk.net ten garantili, haritalı, Türkçe menülü yeni bir model almanı öneririm. Hatta yeni çıkan Triton serisi Google uydu görüntüsünüde harita olarak açabiliyormuş. eXplorist serilerine göre daha uygun fiyata sahip. Bende gidip gezenbilir.com grubu indiriminden faydalanıp bir tane Triton 400 almayı düşünüyorum.

Teşekkürler arkadaşlar; muhtemelen 2.el Garmin 60csx alacağım...

arkadaşlar merhaba.yeni gps alacagım.megallan 600 kullandım hosuma gitti.şimdi xl almayı düşünüyorum.alayımmı almayımmı bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR