zaten Adnan abi Suat abi ve kutup ayısı gibi araçları yapıyor ne yapıyorsa bir gezide kutup ayısı ile bir çukur açmışlardı, sonrasında su doluyken filan oraya giren adamın arabasıyla birlikte kendisinede şnorkel lazım ;D
önemli diil zaten girmeden önce oylama yaptık daha kolay bir etapmı lopezmi diye herkes lopez dedi, araçlarda büyük sıkıtı yok ufak soğuk algınlıkları, herkes eğlendi güldü
insaf nejat insaf , ilk lx450 geçti ileri geri yaparak çamurları açtı , sonra benim geçtiğim yerden bacağım kadar kütük çıktı onundan üstünden geçmişim, tiny den önce 5 araç geçti ordan be otoban oldu artık ;D tiny o ekipdeki tek extreme çamur lastiği olan araçdı tabiki bizden iyi gidicek gitmezse ayıp ;D
Senin ardından geçen Disco II de tek seferde geçti. Hem ilk geçtim yol açtım burda olmaz ki. aksine kazıdıkça derinleştirdin 35'lik pabuçlarınla.
Tiny'i zaten klasman dışı tutmak lazım, tamam, ama Disco II tüm epat boyunca kesinlikle en başarılı araçtı. Tek bir yere takılmadan, ileri geri yapmadan tek seferde geçti.
Güzel gezi olmuş arkadaşlar... Navarradan bahsetmişler bu arada bülent abinin navarra gezenbilirin dilindeymiş .. )) abi bi nazarlık tak lütfen... tolgada taksın bence bülent abinin yolunda ilerliyor ;D
Güzel gezi olmuş arkadaşlar... Navarradan bahsetmişler bu arada bülent abinin navarra gezenbilirin dilindeymiş .. )) abi bi nazarlık tak lütfen... tolgada taksın bence bülent abinin yolunda ilerliyor ;D