Makro Sinek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,909

SEVAL

www.sevalduban.com
Web
www.sevalduban.com
1-2.jpg

2-3.jpg

Etiketler

Ynt: Makro Sinek

Sayın Bayar, birkaç gündür size yazmamak için kendimi frenliyorum. Her fotografa çok güzel, güzel bir çalışma olmuş gibi aşağı yukarı biri diğerinin aynı olan cümleler kullanıyorsunuz. Lütfen, yorumlarımızda gerçeçi olalım.
Seval Kardeşim, bu fotografları laf olsun diye yayınladıysanız, diyecek bir şeyim yok.
Fotografı hobi olarak benimseyip, kendinizi bu konuda yetiştirmek istiyorsanız, öncelikle fotograf konusunu araştırıp, bilgi sahibi olun ve bol bol çekim yapın. Çektiğiniz her karede olumlu yönde ilerlediğinizi göreceksiniz.
Başarılar diliyorum.

Yılmaz bey tabıkı buraya bır emek verılerek fotograf yuklenmıs tabıkı motıvasyon olarak guzel yazacagım, burası gercek anlamda fotograf sıtesı deyıl arkadaslarımızında cok ıyı fotograf yuklemedıgınıde bılıyorum, ısterse cep telefonuylan ceksın bızlen paylasması bıle benım ıcın kafı,
Fotografcı kımlıgınız hakkında pek bır bılgım yok, Bılgınızıde tartısacak deyılım,
amatorce fotograf uzerınde bırseyler uretmeye calısıyorum Net fotograf ve Fotoizde bayar28 olarak benı bulursunuz
daha kapsamlı olarak bır ıkı fotografda yuklersenız sızlen daha ıyı fotograflar uzerıne tartısırız veye buradada yukllersınız ıyı kotuyu o zaman soylerız..

bayar28' Alıntı:
Yılmaz bey tabıkı buraya bır emek verılerek fotograf yuklenmıs tabıkı motıvasyon olarak guzel yazacagım, burası gercek anlamda fotograf sıtesı deyıl arkadaslarımızında cok ıyı fotograf yuklemedıgınıde bılıyorum, ısterse cep telefonuylan ceksın bızlen paylasması bıle benım ıcın kafı,
Fotografcı kımlıgınız hakkında pek bır bılgım yok, Bılgınızıde tartısacak deyılım,
amatorce fotograf uzerınde bırseyler uretmeye calısıyorum Net fotograf ve Fotoizde bayar28 olarak benı bulursunuz
daha kapsamlı olarak bır ıkı fotografda yuklersenız sızlen daha ıyı fotograflar uzerıne tartısırız veye buradada yukllersınız ıyı kotuyu o zaman soylerız..

Tebrikler Salih bey,

ilginc bir yoruma sabirli bir cevap

Emirhan bey tesekkur ederım, Burada var olmamız bır seylerden ıstıfade etmemız demekdır,
Cok bılen olacak az bılen olacak gecınıp gıdecegız, selamlar..

:smiley: Bende tesekkur ederim, biraz sohbet gibi olacak ama dayanamadim yazdim ve yine yaziyorum,

ha bu arada Seval hanimin fotograflari ile hic ilgisi yok aman sakin yanlis anlasilmasin, bence cok guzel fotograflar, tesekkurler paylasim icin,

bende sizin gibi dusunenlerdenim Salih bey, sonucta icimizden birileri alip kamerasini fotograf cekiyor ve paylasiyor daha ne olsunki...

herkez herseyi coooook guzel yapacak degil ya... onemli olan yapmak....

ben cok seviyorum fotografi ve her fotografin bir hikayesi bir emegi var ve an'i olumsuzlestirmek,

hatirlarsiniz belki yakin zamanda olimpiyatlarda bir yuzucu (ulkesini hatirlamiyorum ve saniyorum denizi olmayan bir ulke)

yarisi sonuncu tamamlamisti.... Butun yuzuculer bitirmis hatta havuzdan cikmisti...

ama o birakmadi...

yuzdu

ve bitirdi...

ve herkez ayakta alkisladi... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,632
Kayıtlı Üye Sayımız
166,926
Kaydolan Son Üyemiz
ONUR AYGÜN

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR