<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Malatya'da Off Road'cu Aranıyor</b><br />
<br />
Gerçektende Malatyada.. offroadcu bulamazsın. Bencede sehiri değiştir. 2013 yılında aDanadan geldim. 2 senedir burdayım. Seneye bu esaret bitiyor. Adanada mersin ve adana gruplarıyla( bu sayı 6 ara dan 23 araca kadar değişti) çok gezilere gittim. Doğa harika çam ağaçları altında patika yıllardan, derelerden, uçurum kenarlarından güzel geziler yaptık.keza antalyaya gittiğimde yazlari iki araç ile aynı şekilde ve dahada güzel yerlerde gezilerde bulundum.ama bu gezilerde olmazsa olmaz 3 şey var. Bölgeyi bile biri, en az iki araç, ve doğa.. 2013 de malatya-ya gelince hemen bende bu 3 şeyi aradım. Doğa ; ne yAzıkki koskoca beydaglariniz var bir tek ağacı yok, beydağı olmuş, kel dağlar.. ikinci bir araç ise, işte onuda bulamadım. Çünkü burada o ruh yok. sonuncusu. Rehber, ilk ikisini bulamamışım ki, rehberi ne yapayım. En basitinden balık avi için sözleşiyorsun. O bile fıs ..ben ne yaptım.arabamı elazığ tarafında bir arkadaşa sattım. Kahramanmarasdaki, mersin, osmaniye offroad oyunlarini izlemeye gidiyorum. Malatyadan gider gitmez yine bir arazi aracım allah izin verirse olacak inşallah. Sanada kolay gelsin kardeş...</div>