[attachment=1] Kuala lumpur sayisiz tapinaklardan bir tanesi daha,icerde bu heykellerin onune elma ve portakal koyuyorlar,bir defasinda canim cekti caldim bir tanesini,nede olsa curuyup gidecekti orda [attachment=2] cinlilerin cenaze toreni,can calarak mezarliga kadar bu sekilde yuruyorlar..[attachment=3] veeeeee Duryannnn allahim allahim bir meyve bu kadarmi berbat kokar nerden baktim tadina,yedikten sonra saatlerce kokusunu icinizde hissediyorsunuz,otellere alisveris merkezlerine ucaklara ve cogu yere duryan ile girmek yasak kokusundan dolayi
[attachment=2] koy yollari gercekten manzara cok guzel,ancak ormana girmeniz cok tehlikeli her an yirtici bir hayvanla karsilasabilirsiniz ozellikle yilanlar ve goriller[attachment=3]
[attachment=2] alis veris merkezleri yada ben desem daha dogru olur )[attachment=3] zehirli vatoz baliklari sokarsa 1 dakika icinde iptal olursunuz..[attachment=4] veee dragon meyvasi goruntuye aldanmayin hic tat tuz yok,bizim seftaliye kurban olsun[attachment=5] buda pazarda normal bir goruntu,cinli genelde domuz eti olur yemeklerinde ancak malezler kullanmazlar rahatlikla yiyebilirsiniz yada deneyin,3-5 ringgit para odersiniz 1 lira 2 ringgit,mangalda yumurtayi ve deniz urunlerinin hepsini deneyin orda,ben pazarlarda cok yemek yedim hem ucuz hem cesit cok
[attachment=2] bu teyzemde malez,malezler esmer genelde birbirine benze,bu kadin ayni anneme benzedigi icin fotosunu cekmistim,anneme benzedigini soyledim biraz muhabbet ettik sonra benden para almadi kadin ))[attachment=3] burasida ormanin cerisinde golet,timsahlardan arindirilmis turstlerin gelmesi icin,malezyada orman icerisindeki goletlere fazla yaklasmamak lazim sagliniz icin [attachment=4] burasida langkawi denilen adanin girisi,orda cok buyuk kartallar oldugu icin adanin girisine buyuk kartal heykeli yapmislar[attachment=5] veee yine balik tutamadim amaaa acemiligime denk geldi burdan sonra tioman adasina gitmistim orda oltam hasat oldu baliklar kuzu gibi