[attachment=1] veeee Tayland dan sonra Singapura dogru iniyorum,aslinda tekrar Singapura donmeyi hic istemiyordum bilet ucuz oldugu icin Singapurdan tekrar malezyayaa gectim,burada vizesiz 1 ay kalabilirsiniz,tum asyada oldugu gibi burasida cok sicak,para birimi singapur dolari 1.2 lira,hayat cok pahali gercekten,normal bir ev kirasi 1500 usd civarinda,ben oda kiralamistim 250 usd veriyordum...fotolara devam..[attachment=3] Singapur cok kucuk bir yer,bir ucundan bir ucu araba ile 1 saat,yasam alani olusturmak icin denizi dolduruyorlar,kucuk ama gercekten zengin bir ulke...[attachment=4]ve pasaport islemlerinden sonra hava alanindan cikiyorum
[attachment=2]Singapur caddelerinden birkac manzara..adamlarda Lamborghini Ferrari zibil ancak kullanacaklari yol yok ve 90 i gecemezler,zaten cok kucuk ulke bizde olacakki hey yavrum hey arabanin hakkini ver hakkiniiii[attachment=4] burada bu arabalari devamli gorursunuz,porsche nin fotografini cekmedim bile cunku orda ele ayaga dusmus kimse bakmiyor bile
[attachment=3] Singapur gercek diger asya ulkelerinden cok farkli,yerde bir tane izmarit goremezsiniz ve eger atarssaniz para cezasi odemek zorunda kalirsiniz,ulkede sakiz yok,cunku insanlar sakizi ciyneyip yere atar ve sokaklar kirlenir diye yasak etmisler...Singapur oyle tatil icin gidilecek bir ulke degil,ne sahil kiyisi var nede baska bisey,sirf alisveris icinde gitmenize degmez
[attachment=4] bu arabayida defalarca gordum singapur sokaklarinda ancak 3. vitesi zor goruyor,memlekette yol yok kullanacagi ) ama ne ses var makinada ya
[attachment=1] metro icerisinde yemek icmek kesinlikle yasak,polisler hemen gelip ikaz ediyor...[attachment=2] ve Singapur hayvanat bahcesi,Asyanin en buyuk hayvanat bahcesi,giris eger yuruyecekseniz 35 dolar,diger tarifelerde var,ben bir gunumu burda harcadim,akliniza gelmedik hayvanlari gormek mumkun..[attachment=3] beyaz aslanlar[attachment=4] iceride butun show lar ucretsiz
ve son fotolar,daha cok foto var ancak bunlar yeterli bilgi verme acisindan,Singapurdan sonra Kuala lumpur a dondum ve ordan direk istanbul...Istanbul a kendimi atinca 5 bardak cay ictim peynirli pide yedim,bizim yedigimiz yiyeceklerin cogu yok,ve ben 8 ay a yakin kaldigim icin gercekten cok ozledim yemeklerimizi,simdi yatma vakti daha sonra ayrintili bilgi veririm,ogrenmek istediginiz bir konu varsa sorabilirsiniz...