Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ve 3 gun Bangkok da durdukdan sonra Koh Samui adasina gidiyorum,Tayland da tuk tuk soforlerine dikat etmek lazim,sizi cogu zaman istemediginiz yerlere goturebilirler,bende bikac defa oldu [attachment=4]karsida gordugunuz kamyon oranin dolmusu arkasi acik tabure koymuslar...
[attachment=1] Tsunamiden once burasi ormanlikmis...[attachment=2] evrim gecirmis adamlar... bu fotodakilerin hepsi erkek [attachment=2] Malezya ve Tayland da en cok hosuma giden otobusler,gercekten cok konforlu,bileti alirken istediginiz class i seciyorsunuz,ben hep A klass aldim zaten ucuz,koluklar acilip yatabiliyorsinuz tuvalet var otobusde ancak otobus cukur a girince iyi olmuyor ))[attachment=3] ve bangkok da buldugum turk kardeslerim,saolsunlar karnimi bi guzel doyurdum[attachment=4] bangkok da Night pazar,bir gunde zor bitiriyorsunuz komic derecede ucuz fiyatlar,dockers gomlek aldim 4 tane tanesi 5 liraya denk geldi
[attachment=3] bu cok guzeldi paket yaptirip otelede goturdum,sekerli pasta gibi icerisinde hindistan cevizinden yapilmis kremasi var[attachment=4] Tayland da gayet normal bir goruntu
ve Chiang Mai deyim burdaki night pazar genelde tv lerde gosteriliyor,gecen gun Samanyolu tv de tekrar izledim,burasida bangok daki pazar gibi cok meshur,tavsiye ederim [attachment=1] KFC nin tavugu cok guzel...[attachment=2] tapinaklar...bu tapinaklar aslinda pek ilgimi cekmedi hangi tuk tuk a binseniz sizi bir tapinaga goturuyor
bu foto chiang rai den,burdan sonra Laos a geciyorum..[attachment=2] buda chiang raideki tapinaklardan birtanesi,ben gitmis bulundum genelde ayni..[attachment=3] ve laos a dogru ilk adim Chiang Rai den tekne ile geciyoruz[attachment=5] Laos a giderken...
[attachment=2] ve Laos a ilk adim,burda cocuklar yamyam gibi,elinizde birsey gormesinler alana kadar pesinizi birakmiyorlar..[attachment=4] buda oraya ozgu bir icki,icinde kobra yilani ve akrepler var denemek icin bir duble bedava veriyorlar [attachment=5] bu mavili oglan oldurdu beni gulmekten,zaten kirita kirita yuruyordu bir duble icki atinca ayakda duramaz oldu
[attachment=2] bu ickilerin fiyati 200 baht(10 lira) ictikten sonra olmek garanti )[attachment=3] yerel Laos halki...[attachment=4] bocekler yemek icin..[attachment=5] demekki insana kirden bisey olmuyormus,hayret ettim o kadar pislik bortu bocek ayaklarinda ayakkabi yok ve sagliklilar