Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan afagan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 68
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,521
Ynt: Mali - Nijer... Timbuktu Hayali

örnek fotolar.. timbuktu

Etiketler

timbuktu kadim bir şehir, hala heybetini koruyan mimarisi ve kimi kaynaklara göre 500.000 i aşkın el yazması eseriyle çöl ortasında ışıldayan bir mücevher gibiydi...

timbuktu........

ekip kararı gereğince, geziye ait tüm görsel malzeme telif güvencesi altındadır. Gezinin tüm video görüntüleri profesyonel kullanım için devredilmiş ve tüm fotoğraf malzemeleri ise profesyonel kullanım için güvence altına alınmıştır. Herhangi bir şekilde fotoğrafların kişisel ya da profesyonel olarak, gelir amacı gütmese dahi kullanılmaması gerekmektedir. Bu fotoğraflar gezenbilir.com sitesinde izlenmesi amacı ile sergilenen örnek fotoğraflardır, saygılarımızla.

ekip kararı gereğince, geziye ait tüm görsel malzeme telif güvencesi altındadır. Gezinin tüm video görüntüleri profesyonel kullanım için devredilmiş ve tüm fotoğraf malzemeleri ise profesyonel kullanım için güvence altına alınmıştır. Herhangi bir şekilde fotoğrafların kişisel ya da profesyonel olarak, gelir amacı gütmese dahi kullanılmaması gerekmektedir. Bu fotoğraflar gezenbilir.com sitesinde izlenmesi amacı ile sergilenen örnek fotoğraflardır, saygılarımızla.

devam edecek.. çok fazla fotoğraf var, ne ettimse kimisinin kb sınırını istenilen düzeye çekemedim. yine de elimden geldiğince diğer fotolardan da örnekler yükleyeceğim.

ben fotoğrafları dün yüklemeye başladım ama bu sabah korktuğumuz haberi aldık ismi herkesce malum bir gezi sitesinde, "afrika gezimiz çok güzel geçti" başlığı ile benim dün gezenbilire yüklediğim fotoğraflardan bazıları kullanılmış. site yetkilileri ile görüştük, "fotoğrafların size ait olduğunu nerden bilelim" şeklinde hiç bir etik kurala sığmayan bir yanıt verdiler. msn den tüm fotoğrafların değişik açılardan çekilmiş detaylarından örnekler gönderdik, aynı kişiler, "ne sakıncası var ki kullanmamızın" içeriiğinde mailler atmışlar bu kez, sonunda da sayfayı kaldırdılar. Bu fotoğrafların tamamı sadece ama sadece GEZENBİLİR üye ve ziyaretçilerinin izlemesi için yüklenmiştir, saygılarımızla.

Serdar Bey öncelikle çok güzel seyahat yaptığınız için sizi tebrik ederim. Ayrıca, fotoğrafları yayınlayan gezi sitesinin adını özelden gönderebilir misiniz? Merak ettim doğrusu.

Bali Emrah Bey,

teşekkür ediyorum inceliğiniz için, umarım dileyen herkese kısmet olur bu gezi.

Serdar çok keyifli fotoğraflar. Elinize emeğinize sağlık.
Ama son mesajlar rahatsız edici. Böyleleri için hırsız diyorum ben. kendilerince alıntı bence (ç)alıntı yaptıkları. Allah ıslah etsin.
Pişkinlik de cabası.. Ne sakıncası var ki kullanmanın.. pes..

kalabalığa odaklanmışken vizörden gördüm.. tek başına süzülüyordu sokakta.. minicik bir prenses gibiydi.. objektifi bile ayarlama şansım olmadan peşpeşe bastım denklaşöre.. son karede artık kızdı bana, kamerayı indirdim yüzümden gülümsedim... hala kızgın kendince bir şeyler söyledi.. döndü gidiyordu.. seslendim, tekrar bana döndü "ne var" dercesine baktı yüzüme.. yanına yaklaştım, makineyi işaret ettim bakması için, eğilip yanına kadar görüntülerini gösterdim.. gülümsedi, gülümsedim, sonra beni şok eden bir hareket yaptı, boynuma sarıldı yanaklarımı öptü, pır diye uçtu gitti ardından.. sahara ymış adı.. sahara çocuk bağrıma kazıdı gözlerini..

timbuktu.. kalabalıkta beyazlara da rasladık, yerliler gibi giyinmişlerdi, timbuktuya yerleşmiş kimisi..çok mutlulardı, bize yabancılara davranır gibi davrandılar onlar da.. kirletmemizden, talan etmemizden, onlara safari objeleri muamelesi yapmamızdan endişelendiklerini anlamak zor değildi..

timbuktu ya 20 km mesafeden nijer nehri geçiyor. ve yine şehrin etrafında göletler, ufak dereler, dereyatakları mevcut. timbuktu büyük sahra çölünün güney eteklerinde büyükçe bir vaha görünümünde