Tamam geliyoooooor.
Levent'in tentesiyle epey ilgilendik. Levent'te sık sık aç kapa yaptı. Tente herhelde epeyce eskimiştir. ;D
[attachment=1]
Pastaya mumlar yerleştiriliyor.
[attachment=2]
Mumlara üflemeye gerek yok kendinden sönüyorlar zaten. ;D
[attachment=3]
Sıra geldi pastayı kesmeye. Pastaya saldırırken.
[attachment=4]
Harika çocuklar,Ferhat ı bir yaş daha büyüttünüz,büyütürken de yanlız bırakmadınız,,şimdi siz bütün yaşgünlerini ve bilimum kutlamaları orada yaparsınız.
Sedat hocam da fazla gelmeye başladı buluşmalarımıza,Levent G. hocam söyle de ayda bir kontenjanı var,hemen doldurmasın,Levent in çayına alıştı demek ki.
Öncelikle Ferhat'a nice yıllara diyorum. Sevgili Tamay'ı bilgi karmaşından kurtarmak adına kabak tadı verdiği hissine kapıldığım paylaşımı değiştirdim .Tüm güzellikler sizinle olsun arkadaşlar.Döndüğümde geleneksel maltepe buluşmasına yetişmek umuduyla.
Çay servisini yapan Nermin ise Buralpdi nerde,belkide o da ihalenin bir kısmı Gökhan a kalsın diye onun semaveri yakmaya gitmiştir,Buralpdi farkında eğer bir şekilde ihaleyi birilerine yıkmazsa işi zor.
Levent çay işini bana bırakıp , fotoğrafçılığa terfi etmişti o aralar
Tabi bende tam kendime çay almaya gitmişken , bu kuyruk ne zaman oluştu , kalan çay nasıl yetecek diye düşünmeye başlarken, birde baktım, fotoğraflar çekiliyor )
Bir , iki kişi sonrası i Levent in çay bitti, kalan arkadaşlara da küheylanda bir demlik daha çay demleyip , ikram ettim
Arkadaşları sahile çağırmışken çaysız bırakamazdık . Gelen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz