Bülent niye üzülüyorsun İstanbula geldiğinde telefon et misafir etmekten mutlu olurum.Kuzine planlarımız var o vakit üstte kestane ve çay fırınında börekleri hallederiz olur biter.
bugün Salih ağbi aradı Arkın'lar sahilde diye, bizde katıldık muhabbet yine bitmedi ;D, Gökhan&Aysun,Salih Çal,Bülent soyman,Haluk ağbi,Ferhat&Nermin,İnsel hocam ve eşi, ve ben PSA gurubu olarak muhabbetteydik
iyi tespit, hesabı ödemeden kaçanlardasınız demekki ;D ;D ;D
şaka bir yana Enver ağbi benimde haberim yoktu, pazar günü öğlen Salih ağbi aradı sahilde t3'ller var Arkın'lar burada diye, arkasından ben aklıma gelen buraya yakın oturan arkadaşları arayıp haber verdim, bende tlf.nun yok, verirsen bu durumlar için senide ararım ağbi, selamlar
Bülent niye üzülüyorsun İstanbula geldiğinde telefon et misafir etmekten mutlu olurum.Kuzine planlarımız var o vakit üstte kestane ve çay fırınında börekleri hallederiz olur biter.
Arkadaşlar yanıt vermeniz bile samimiyetinizin su götürmezliğinin kanıtı.bizimki birazda oynayamam yerim dar muhabbeti telefonumu buraya yazmakta sakınca görmüyorum her konuda arkadaşlarımız arayabilirler 0532 366 21 73 bu arada Hakan kardeş,temiz check-up şimdiden.