Maltepe Buluşmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fsirin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,354
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 406,792
Ynt: Maltepe Buluşmaları

Zaten kestaneler pişmemiş göründüğünden, tatlıların şerbeti çok olduğundan gelmiyorum

Etiketler

Levent var ta bir gün yoğunluktan ve dış görevden dolayı foruma bakamadım organize olup organizasyonu yapmışsınız...Ne ara haberleştiniz ne ara organize oldunuz pes yaniiiii...Afiyetler olsun...

tamercetin' Alıntı:
Levent var ta bir gün yoğunluktan ve dış görevden dolayı foruma bakamadım organize olup organizasyonu yapmışsınız...Ne ara haberleştiniz ne ara organize oldunuz pes yaniiiii...Afiyetler olsun...

bu ani gelişti ama sizin için önceden haberli toplaşırız

güngör' Alıntı:
Zaten kestaneler pişmemiş göründüğünden, tatlıların şerbeti çok olduğundan gelmiyorum

Kestaneler pişmemiş görüntüsü yapıyordu, içleri gayet lezzetli idi, tatlılara bir yorum yapamayacağım, lokumlar karelerde pek gözükmüyor

ama çok başarılı idi.

cumartesi akşamı sahildeyiz, akşam kalmalı konaklayacağız, büyük ihtimalle iskele otoparkına gideriz, teneke bulursak ateşde yakabiliriz, herkes davetli
haberiniz ola ;D

1930 orradayim. Bir kisim t3cu de gelecek.

Birisi map googleini veya koordinatlarini verebilir mi?

güngör' Alıntı:
Herzamanki cepten önce gemilerin bağlı olduğu otoparktamı?

büyük maltepe buluşmasını yaptığımız cebi geçiyoruz ikinci ışıklı kavşak, otoparkı zaten göreceksiniz
(sema hastanesinin önündeki cebe gelmeden)

http://maps.google.com/?ll=40.901315,29.146554&spn=0.001346,0.002642&t=h&z=19&lci=com.google.webcams
Burasi mi? Sevgili Ferhat su amper aletini getirirsen cok sevinirim. Sabah su benim paneli olceriz.

ekipman yetersizliğinden gece kalamam ama, pazar sabah koçeroyu kahvaltıya getirebilirim ))))