valla öğle saatlerinde tişörtle oturduk, o derece sıcaktı, sahilde şahane bir hava vardı, semaverde çay yaptık misss gibi hava, poyrazköyden iyiyiydi yani ;D ;D ;D ;D
insel' Alıntı:
İş yok bunlarda. Hic haber vermiyorlar. Dalyan yerine oraya giderdik.
Evet biz de gelmeyi istiyorduk. Ama temizlik cok uzun surdu. Saat 2 olunca da artik Dalyana gidelim dedik. Yerelesemedik bile daha dogru durust. Neyse iskemleleri falan koyabildim bari. Daha cok is var. Bu aralar mesai yogun. Yavas yavas bitecek.
valla öğle saatlerinde tişörtle oturduk, o derece sıcaktı, sahilde şahane bir hava vardı, semaverde çay yaptık misss gibi hava, poyrazköyden iyiyiydi yani
Evet biz de gelmeyi istiyorduk. Ama temizlik cok uzun surdu. Saat 2 olunca da artik Dalyana gidelim dedik. Yerelesemedik bile daha dogru durust. Neyse iskemleleri falan koyabildim bari. Daha cok is var. Bu aralar mesai yogun. Yavas yavas bitecek.
Oyle bir zaman olmadiki kacacak diye korkayim.. Persembe gordum cuma aldim. Gokhan hakli oyle yapacaktim. Ama ne diyeyim baktim is uzayacak. Dayanamadim yazdim. Yoksa Bulente demistim. Aklimdaki surpriz yapmakti.