toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 18 Eki 2014 #1,201 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Düşündüğünüz bir yer varmı? Çıralı'dan selamlar. Genişletmek için tıkla ... Düşünce olrak Maltepe yakını bir yer en fazla 60km çapında bir alan da muhtemelen Ömerli tarafı, Şile Riva olabilir. Çıralı'ya selamlar.
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Düşündüğünüz bir yer varmı? Çıralı'dan selamlar. Genişletmek için tıkla ... Düşünce olrak Maltepe yakını bir yer en fazla 60km çapında bir alan da muhtemelen Ömerli tarafı, Şile Riva olabilir. Çıralı'ya selamlar.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 19 Eki 2014 #1,202 Ynt: Maltepe Buluşmaları Poyrazköy'e ne dersiniz?
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 20 Eki 2014 #1,203 Ynt: Maltepe Buluşmaları aslanahmet' Alıntı: Poyrazköy'e ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Köprü ayakları da epey bir yükselmiş. Poyrazköy olabilir, tam da balık zamanıyken, barakalarda balık ziyafeti iyi olur.
Ynt: Maltepe Buluşmaları aslanahmet' Alıntı: Poyrazköy'e ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Köprü ayakları da epey bir yükselmiş. Poyrazköy olabilir, tam da balık zamanıyken, barakalarda balık ziyafeti iyi olur.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 20 Eki 2014 #1,204 Ynt: Maltepe Buluşmaları şeçeneklerin arasında asya k.k.d. nin bu haftasonu için ömerlide kampı var haftaiçi konuşalım
Ynt: Maltepe Buluşmaları şeçeneklerin arasında asya k.k.d. nin bu haftasonu için ömerlide kampı var haftaiçi konuşalım
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 20 Eki 2014 #1,205 Ynt: Maltepe Buluşmaları Hava yağışlıysa ömerli çekilmez. Yağışlı olursa atalım kendimizi odun sobası olan bir balıkçıya
Ynt: Maltepe Buluşmaları Hava yağışlıysa ömerli çekilmez. Yağışlı olursa atalım kendimizi odun sobası olan bir balıkçıya
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 20 Eki 2014 #1,206 Ynt: Maltepe Buluşmaları haftasonu hava yağışlı ve soğuk gözüküyor, böyle olursa biz gelemeyiz hafta içi hem salı hem çarşamba kendimizi sahile atalım bari
Ynt: Maltepe Buluşmaları haftasonu hava yağışlı ve soğuk gözüküyor, böyle olursa biz gelemeyiz hafta içi hem salı hem çarşamba kendimizi sahile atalım bari
tayfunvw Kamp II Mesajlar 209 Tepkime Puanı 7 Yer istanbul Web tayfunsunayezgi.blogspot.com 20 Eki 2014 #1,207 Ynt: Maltepe Buluşmaları hafta sonu bus buluşması icin yayla bakmaya Düzce taraflarına gidiyoruz. musait olan varsa buyursun
Ynt: Maltepe Buluşmaları hafta sonu bus buluşması icin yayla bakmaya Düzce taraflarına gidiyoruz. musait olan varsa buyursun
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 21 Eki 2014 #1,208 Ynt: Maltepe Buluşmaları Yağmur gelmeden; bugün ve yarın hava güzel, toplansak mı?
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 21 Eki 2014 #1,209 Ynt: Maltepe Buluşmaları ben bu akşam ve yarın akşam sahildeyim, perşembe itibari ile yaklaşık 10 gün hava kapalı, bu iki günü değerlendirmek istiyorum
Ynt: Maltepe Buluşmaları ben bu akşam ve yarın akşam sahildeyim, perşembe itibari ile yaklaşık 10 gün hava kapalı, bu iki günü değerlendirmek istiyorum
halilo11 Zirve Mesajlar 1,181 Tepkime Puanı 6 Yaş 54 Yer Bilecik ve Neuss / Almanya Web www.kurebel.de 25 Eki 2014 #1,210 Ynt: Maltepe Buluşmaları sahilde olmak vardı sizlerle gecen seneki gibi özledim vallahi
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 27 Eki 2014 #1,211 Ynt: Maltepe Buluşmaları halilo11' Alıntı: sahilde olmak vardı sizlerle gecen seneki gibi özledim vallahi Genişletmek için tıkla ... inşallah izinde tekrar buluşup hoş sohbet ederiz, buralardan bol selam
Ynt: Maltepe Buluşmaları halilo11' Alıntı: sahilde olmak vardı sizlerle gecen seneki gibi özledim vallahi Genişletmek için tıkla ... inşallah izinde tekrar buluşup hoş sohbet ederiz, buralardan bol selam
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 10 Kas 2014 #1,212 Ynt: Maltepe Buluşmaları 29 Ekim Buluşması.
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,626 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 12 Kas 2014 #1,213 Ynt: Maltepe Buluşmaları İbiş nedir İbiş budur...
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 12 Kas 2014 #1,214 Ynt: Maltepe Buluşmaları mayıstosböce' Alıntı: İbiş nedir İbiş budur... Genişletmek için tıkla ... Zaten özellikle "ibiş" için çekmiştim.
Ynt: Maltepe Buluşmaları mayıstosböce' Alıntı: İbiş nedir İbiş budur... Genişletmek için tıkla ... Zaten özellikle "ibiş" için çekmiştim.
aslan28 Dağ Bayır Demedim Dolandım Durdum. Mesajlar 1,077 Tepkime Puanı 180 Yaş 41 Yer İSTANBUL/Sultangazi 13 Kas 2014 #1,215 Ynt: Maltepe Buluşmaları Bir ara resimlerlerde bahsetmiştiniz buluşma yerinizde deniz doldurma işlemleri yapılıyordu ne durumda acaba?
Ynt: Maltepe Buluşmaları Bir ara resimlerlerde bahsetmiştiniz buluşma yerinizde deniz doldurma işlemleri yapılıyordu ne durumda acaba?
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 13 Kas 2014 #1,216 Ynt: Maltepe Buluşmaları aslan28' Alıntı: Bir ara resimlerlerde bahsetmiştiniz buluşma yerinizde deniz doldurma işlemleri yapılıyordu ne durumda acaba? Genişletmek için tıkla ... Küçük buluşmaları yaptığımız yerde bir sorun yok. Geleneksel maltepe buluşması yaptığımız bölgede dolgu çalışması vardı. Halen iskele otoparkı kapalı. Onun yerine yanındaki dolgu alanında geniş bir park ve etkinlik alanı var.
Ynt: Maltepe Buluşmaları aslan28' Alıntı: Bir ara resimlerlerde bahsetmiştiniz buluşma yerinizde deniz doldurma işlemleri yapılıyordu ne durumda acaba? Genişletmek için tıkla ... Küçük buluşmaları yaptığımız yerde bir sorun yok. Geleneksel maltepe buluşması yaptığımız bölgede dolgu çalışması vardı. Halen iskele otoparkı kapalı. Onun yerine yanındaki dolgu alanında geniş bir park ve etkinlik alanı var.