toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 21 Tem 2011 #97 Ynt: Maltepe Buluşmaları dağ çiçeği' Alıntı: Bu akşam maltepe sahile gidelim diye düşünüyoruz. Kimler gelmek ister ? yer. sema hastanesi karşısındaki park alanı Genişletmek için tıkla ... Araç serviste çıkarmı bilmiyorum. Bisiklet getirecekmiyiz?
Ynt: Maltepe Buluşmaları dağ çiçeği' Alıntı: Bu akşam maltepe sahile gidelim diye düşünüyoruz. Kimler gelmek ister ? yer. sema hastanesi karşısındaki park alanı Genişletmek için tıkla ... Araç serviste çıkarmı bilmiyorum. Bisiklet getirecekmiyiz?
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 21 Tem 2011 #98 Ynt: Maltepe Buluşmaları ben getirmeyi düşünüyorum . yaz geldi siftah yapamadık valla
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 21 Tem 2011 #99 Ynt: Maltepe Buluşmaları Bizde gelelimde siz bisiklet gezisi yaparken muhabbeti kimle yapacağız
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 21 Tem 2011 #100 Ynt: Maltepe Buluşmaları güngör' Alıntı: Bizde gelelimde siz bisiklet gezisi yaparken muhabbeti kimle yapacağız Genişletmek için tıkla ... Ben de varım sorun yok. nermin ille de bisikletle gezeceğim diyor.
Ynt: Maltepe Buluşmaları güngör' Alıntı: Bizde gelelimde siz bisiklet gezisi yaparken muhabbeti kimle yapacağız Genişletmek için tıkla ... Ben de varım sorun yok. nermin ille de bisikletle gezeceğim diyor.
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 22 Tem 2011 #101 Ynt: Maltepe Buluşmaları bir türlü denk gelemedim .herkese selam ve muhabetler.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 22 Tem 2011 #102 Ynt: Maltepe Buluşmaları freegraf' Alıntı: bir türlü denk gelemedim .herkese selam ve muhabetler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, eh artık birisine bekliyoruz.
Ynt: Maltepe Buluşmaları freegraf' Alıntı: bir türlü denk gelemedim .herkese selam ve muhabetler. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, eh artık birisine bekliyoruz.
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 22 Tem 2011 #103 Ynt: Maltepe Buluşmaları Dün akşam toplantımıza yeni katılımlar oldu. Cem ve Nalan çifti , arkadaşları ile geldiler . Memnun olduk onlarıda aramızda görmekten. bisiklet ile kartala gidip gelmek de iyi oldu . Öneririz. [attachment=4]
Ynt: Maltepe Buluşmaları Dün akşam toplantımıza yeni katılımlar oldu. Cem ve Nalan çifti , arkadaşları ile geldiler . Memnun olduk onlarıda aramızda görmekten. bisiklet ile kartala gidip gelmek de iyi oldu . Öneririz. [attachment=4]
dağ çiçeği Yaşadığımız An En Büyük Hediyemizdir Allahtan. Mesajlar 247 Tepkime Puanı 62 Yaş 58 Yer istanbul Web www.nefer.com.tr 22 Tem 2011 #104 Ynt: Maltepe Buluşmaları farklı açıılaran fotolar
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 17 Ağu 2011 #105 Ynt: Maltepe Buluşmaları yarın akşam sahildeyiz
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 17 Ağu 2011 #106 Ynt: Maltepe Buluşmaları "Ferhat gitti, Maltepe buluşmaları bitti!.." diyecektim ama izin vermediniz... Cavid Sezen
Ynt: Maltepe Buluşmaları "Ferhat gitti, Maltepe buluşmaları bitti!.." diyecektim ama izin vermediniz... Cavid Sezen
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 17 Ağu 2011 #108 Ynt: Maltepe Buluşmaları gezmen' Alıntı: "Ferhat gitti, Maltepe buluşmaları bitti!.." diyecektim ama izin vermediniz... Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... Ferhat'sız tadı olmayacak ama, ne yapalım insel' Alıntı: Kactan sonra? Genişletmek için tıkla ... 19,30'dan sonra müsaitiz ;D sema hast.karşısındayız
Ynt: Maltepe Buluşmaları gezmen' Alıntı: "Ferhat gitti, Maltepe buluşmaları bitti!.." diyecektim ama izin vermediniz... Cavid Sezen Genişletmek için tıkla ... Ferhat'sız tadı olmayacak ama, ne yapalım insel' Alıntı: Kactan sonra? Genişletmek için tıkla ... 19,30'dan sonra müsaitiz ;D sema hast.karşısındayız
insel Zirve Mesajlar 2,511 Tepkime Puanı 26 18 Ağu 2011 #109 Ynt: Maltepe Buluşmaları Cok istiyorum. Gelmeye calisacagim.
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 18 Ağu 2011 #110 Ynt: Maltepe Buluşmaları Gelmek isterdim ama sevdiğim bir arkadaşın iftar davetine gideceğim.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 19 Ağu 2011 #112 Ynt: Maltepe Buluşmaları insel' Alıntı: Olmadi yine. Genişletmek için tıkla ... şeytanın bacağını kıramadın akşam saat yarımı buldu, artık hadi gidelim demesem herkes oturacaktı, bu karavan muhabbeti askerlik anısı gibi hiç bitmiyor
Ynt: Maltepe Buluşmaları insel' Alıntı: Olmadi yine. Genişletmek için tıkla ... şeytanın bacağını kıramadın akşam saat yarımı buldu, artık hadi gidelim demesem herkes oturacaktı, bu karavan muhabbeti askerlik anısı gibi hiç bitmiyor