buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 26 Ağu 2011 #129 Ynt: Maltepe Buluşmaları ahmocan' Alıntı: Iveco bitsin yakınım bende katılacağım inşallah. İnsel'e gelince hep gelirim der gelmez biliriz hepimiz. Hakan fotoları görünce tanıdım şimdi görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... karavanın bitmesini beklemeye gerek yok Ahmet bey, herzaman bekleriz, selamlar
Ynt: Maltepe Buluşmaları ahmocan' Alıntı: Iveco bitsin yakınım bende katılacağım inşallah. İnsel'e gelince hep gelirim der gelmez biliriz hepimiz. Hakan fotoları görünce tanıdım şimdi görüşmek üzere Genişletmek için tıkla ... karavanın bitmesini beklemeye gerek yok Ahmet bey, herzaman bekleriz, selamlar
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 13 Eyl 2011 #130 Ynt: Maltepe Buluşmaları Maltepe ciler hala ses seda yok... :
selsun Kamp II Mesajlar 247 Tepkime Puanı 51 Yer İstanbul 13 Eyl 2011 #131 Ynt: Maltepe Buluşmaları Küheylan Avrupa turumdan döndü. Maltepe buluşması an meselesi... Selçuk Sünetci
Ynt: Maltepe Buluşmaları Küheylan Avrupa turumdan döndü. Maltepe buluşması an meselesi... Selçuk Sünetci
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 13 Eyl 2011 #132 Ynt: Maltepe Buluşmaları Arkadaşlar Ferhat'a özelden yazmıştım cevabını bekliyorum. Biraz dinlensinler belki uygun olurlarsa bu hafta bir akşam Maltepe sahilde buluşup gezi notlarını onlardan dinleyelim istiyorum. Selamlar.
Ynt: Maltepe Buluşmaları Arkadaşlar Ferhat'a özelden yazmıştım cevabını bekliyorum. Biraz dinlensinler belki uygun olurlarsa bu hafta bir akşam Maltepe sahilde buluşup gezi notlarını onlardan dinleyelim istiyorum. Selamlar.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Eyl 2011 #133 Ynt: Maltepe Buluşmaları biz biraz daha şanslıyız canlı dinleyeceğiz ;D
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 14 Eyl 2011 #134 Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: biz biraz daha şanslıyız canlı dinleyeceğiz ;D Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Levent
Ynt: Maltepe Buluşmaları buralpdi' Alıntı: biz biraz daha şanslıyız canlı dinleyeceğiz ;D Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle Levent
gezmen Karavan Yönetim Mesajlar 4,757 Tepkime Puanı 78 Yer Akhisar 14 Eyl 2011 #135 Ynt: Maltepe Buluşmaları Ferhat geldi; artık Maltepe buluşmaları kaldığı yerden sürer... Cavid Sezen
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 14 Eyl 2011 #136 Ynt: Maltepe Buluşmaları Perşembe veya cuma akşamına ne dersiniz?
toffy görmedim nerede Mesajlar 996 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 14 Eyl 2011 #137 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Perşembe veya cuma akşamına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Tamam derim.
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Perşembe veya cuma akşamına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... Tamam derim.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Eyl 2011 #138 Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Perşembe veya cuma akşamına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... güne karar verin
Ynt: Maltepe Buluşmaları fsirin' Alıntı: Perşembe veya cuma akşamına ne dersiniz? Genişletmek için tıkla ... güne karar verin
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 14 Eyl 2011 #139 Ynt: Maltepe Buluşmaları Cuma olursa daha iyi olur son mesai akşamı geceyi geç sonlandırmakta mümkün,nedersiniz.
Ynt: Maltepe Buluşmaları Cuma olursa daha iyi olur son mesai akşamı geceyi geç sonlandırmakta mümkün,nedersiniz.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Eyl 2011 #140 Ynt: Maltepe Buluşmaları güngör' Alıntı: Cuma olursa daha iyi olur son mesai akşamı geceyi geç sonlandırmakta mümkün,nedersiniz. Genişletmek için tıkla ... bana uyar
Ynt: Maltepe Buluşmaları güngör' Alıntı: Cuma olursa daha iyi olur son mesai akşamı geceyi geç sonlandırmakta mümkün,nedersiniz. Genişletmek için tıkla ... bana uyar
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 14 Eyl 2011 #141 Ynt: Maltepe Buluşmaları Arkadaşlar Levent'in çayı o kadar nefis ve lezzetli oluyorki herkesi kurabiyeleri alıp katılmaya bekliyoruz.
Ynt: Maltepe Buluşmaları Arkadaşlar Levent'in çayı o kadar nefis ve lezzetli oluyorki herkesi kurabiyeleri alıp katılmaya bekliyoruz.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 14 Eyl 2011 #142 Ynt: Maltepe Buluşmaları güngör' Alıntı: Arkadaşlar Levent'in çayı o kadar nefis ve lezzetli oluyorki herkesi kurabiyeleri alıp katılmaya bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... herkes bardağını alıp gelsin ;D ;D ;D bulaşık çıkarmayın bana
Ynt: Maltepe Buluşmaları güngör' Alıntı: Arkadaşlar Levent'in çayı o kadar nefis ve lezzetli oluyorki herkesi kurabiyeleri alıp katılmaya bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... herkes bardağını alıp gelsin ;D ;D ;D bulaşık çıkarmayın bana
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 15 Eyl 2011 #143 Ynt: Maltepe Buluşmaları Anlaştık cuma toplanıyoruz.
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 16 Eyl 2011 #144 Ynt: Maltepe Buluşmaları Ben birazdan çıkıyorum, görüşmek üzere.