Ynt: Malzeme
(Bu arada sol ayak parmaklarımın bir kısmı ile de tanışmış oldunuz....Farketmedim, kusuruma bakmayın.. Biliyorum toplum henüz bu ayaklara hazır değildi)......
Çanta 70+15 Lt.... üzerinde zirve çantası (veya kampın etrafında günübirlik yürüyüş yaparken yanımıza alacağımız sandviç, su, kuruyemiş , fotoğraf makinası gibi ufak tefek eşyayı taşıma amaçlı) olarak kullanılabilecek fermuarla ana çantadan ayrılabilen ufak bir çanta da var......Çanta çok sağlam bir kumaştan yapılmış.....Su geçirmez ripstop kumaş.....Bel ve omuz kolonları çok rahat...sırt kısmı hava alacak şekilde .....2.1 kg ağırlığı ile gayet ideal hafiflikte......... Çantanın altında fermuarlı bir gözde çantaya bağlantılı özel yağmurluk kılıfı da var.....çantanın yağmurluğu yerinde bile çıkarılmadı.......Bu çantadan bir tane daha eskitmiştim....gayet dayanıklı ve markalı ürünlerden eksik hiç bir yanı yok.........üzerinde yürüyüş batonu veya teknik tırmanış kazmasını bağlamak için perlon kolonları, üst kapağında çabuk ulaşmak istediğiniz eşyalar için fermuarlı göz......yanlarda fermuarlı ilave gözler.......çantanın altına çadır, mat veya tulumu bağlamak için ilave perlonlar mevcut......yine çantanın alt gözü ile ana gövde arası fermuarlı bir parça ile birbirinden ayrılmış ve eşyaların birbirine karışması önlenmiştir......(istenirse bu fermuarlı göz açılarak çanta tam boy olarak da kullanılabilir.......)
FİYAT: 100 TL......(öğrenciye bu fiyat......İstanbul için elden teslim, şehir dışı +kargo.....ama çok da bir kargo ücreti almazlar sanırım.......zira ağırlık 2.1 kg....... ;D)