KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şimdi diyeceksinizki niye deli işi %90 ında yol olmayan ve ucurumlarla dolu bi vadide tek başınıza ... Full depo benzin standart suzuki vitara 1.6 jlx süper kötü 4 lastik ve bir extra jelikan benzin ... Coğu yerlerde fotoğraf cekmek istedim ama aracın lastiklerinin yarısının ucurumda olduğu saçma sapan derecelerde eyimler ve dar geçişler den dolayı es geçtim... bi ara bi yol buldum zannettim ama oda cok kısa bi mesafe sonra bitti sabah 10 saatlerinde başladığım gezi yaklaşık ölen 4 5 civarı bitti. Uzak mesafede birkaç domuz dahi gördüm ...
Ynt: Marmaris'te Müthiş Manzaraya Karşı Off-Road Gezisi (10 Aralık 2008)
Valla benim vitara iyi dayandı çok taşlı ve kırıcı bi gezi oldu amerikanda sarsılmaya alıştımda japonda boyuna zıplıyosun itinayla böbrek taşı düşürülür ...
Evet ayak izlerini gördüm domuz işi birkaç çukur daha vardı yolumun üstünde aynı şekilde ...
Levent bey ben genelde hep tek çıkıyorum doğrudur başıma bişey gelse yardım edecek olmaz vinç bile yok ama böyle daha heyecanlı oluyor bide yardım edecek olunca çok azıtıyorum hep kırıyorum arabaları yanlızken daha temkinli oluyor insan ... Bide gurup aktivitelerinde çok dur kalk oluyor hararet yapıyor benim makinalar
Bak bak diyene bak E abi çok acımasıssın almışsın tank gibi canavarları ha bitane olsa gene bi nebze hepsi birbirinde Devasa bizde konserve kutusunun içinde gezelim! Şu acmat ın diyorum bagajında biraz yer açsanda vitarayı oraya koyup beraber gezsek senle
önder abi hahahaaaa aklıma ne geldi offroad oyunlarında kör ebe etabının çıkışındaki ağaca baya hızlı bir biçimde vurmuştum yanımda co pilotum mugo vardı kafamdan bereyi çıkarttım mugoya döndüm niye dur demedin mugo dedim ne derse beyenirsin ...
2 gündür yarışıyoruz yavaş diyorum dur diyorum durmuyosun şimdi dur desem duracakmıydın ?
navaraextreme' Alıntı:
önder abi hahahaaaa aklıma ne geldi offroad oyunlarında kör ebe etabının çıkışındaki ağaca baya hızlı bir biçimde vurmuştum yanımda co pilotum mugo vardı kafamdan bereyi çıkarttım mugoya döndüm niye dur demedin mugo dedim ne derse beyenirsin ...
2 gündür yarışıyoruz yavaş diyorum dur diyorum durmuyosun şimdi dur desem duracakmıydın ?