Aspera
Kamp I
Özellikler : Ekstra Olanları Kalın Punto Yazdım.
2006 MODEL
145 Binde. - (110 Binde Sıfır Motor Yapılmıştır Yetkili Servis Tarafından Fatura Mevcuttur )
Her 10 Binde Periyodik Bakımları Nizami Şekilde Yapılmıştır.
BF Goodrich Sıfır Lastik Vardır.
LPG Ruhsata İşlidir. (2014 de Kadar Muanesi Vardır)
300-320 Kuruş Arası Yakmaktadır.
Deri Direksiyon
Yol Bilgisayarı
Elektrikli Koltuklar - Aynalar - Camlar
Airbag + Koltuk Airbagleri
Klima- ABS
Ayarlanbilir Direksiyon
Araç İçi Multimedya Sistemi : Uzaktan Kumandalı TV - NAVİGASYON - ARAÇ KİTİ - DVD - USB - IPAD / IPHONE BAĞLANTISI - GERİ GÖRÜŞ KAMERASI - MICRO SD CARD GİRİŞİ - ( Orjinal Teybi Durmaktadır ) Extra Twitter Bağlanmıştır.
Direksiyondan Kumanda
Kameralı Park Sensörü
Alarm
Yan Basamaklar
Ön Koruma
Sis Farları
Üst Tavan Çıtası ( Suzikilerin Çıta Bağlantılar Farklı Olduğundan Standart Tavan Çıtaları Uymaz )
2014 de Kadar Muanesi Vardır.
Değişen Yok - Lokal Boya Vardır.
Kıyaslama Yaparken Lütfen : Koruma Barları, Lastikler, Araç Sistemi, Tavan Çıtası, Masrafsız Olduğunu Unutmayın.
Toyota Rav4 2006 -2007 Model ile Takas Yapmak istiyorum. Lütfen Başka araç teklif etmeyiniz. Telefon da veya Mesaj da kesinlikle pazarlık etmiyorum.
2006 MODEL
145 Binde. - (110 Binde Sıfır Motor Yapılmıştır Yetkili Servis Tarafından Fatura Mevcuttur )
Her 10 Binde Periyodik Bakımları Nizami Şekilde Yapılmıştır.
BF Goodrich Sıfır Lastik Vardır.
LPG Ruhsata İşlidir. (2014 de Kadar Muanesi Vardır)
300-320 Kuruş Arası Yakmaktadır.
Deri Direksiyon
Yol Bilgisayarı
Elektrikli Koltuklar - Aynalar - Camlar
Airbag + Koltuk Airbagleri
Klima- ABS
Ayarlanbilir Direksiyon
Araç İçi Multimedya Sistemi : Uzaktan Kumandalı TV - NAVİGASYON - ARAÇ KİTİ - DVD - USB - IPAD / IPHONE BAĞLANTISI - GERİ GÖRÜŞ KAMERASI - MICRO SD CARD GİRİŞİ - ( Orjinal Teybi Durmaktadır ) Extra Twitter Bağlanmıştır.
Direksiyondan Kumanda
Kameralı Park Sensörü
Alarm
Yan Basamaklar
Ön Koruma
Sis Farları
Üst Tavan Çıtası ( Suzikilerin Çıta Bağlantılar Farklı Olduğundan Standart Tavan Çıtaları Uymaz )
2014 de Kadar Muanesi Vardır.
Değişen Yok - Lokal Boya Vardır.
Kıyaslama Yaparken Lütfen : Koruma Barları, Lastikler, Araç Sistemi, Tavan Çıtası, Masrafsız Olduğunu Unutmayın.
Toyota Rav4 2006 -2007 Model ile Takas Yapmak istiyorum. Lütfen Başka araç teklif etmeyiniz. Telefon da veya Mesaj da kesinlikle pazarlık etmiyorum.