ottoboy
Ana Kamp
Araçların çoğunun farları, sinyal ve stop lambaları plastikten, özellikle yeni nesil araçların tümü plastikten yapılmış. Küçük taş parçalarından, kum parçalarından yada aşırı güneşten saydamlıklarını kaybediyor. Hem ışık yayma özelliği azalıyor hem de aracın görüntüsünü kötüleştiriyor. Hatta araçlarımızın eski görünmesine neden oluyor. Özel ürünlerle yaptığım uygulamayla böyle farları eski hallerine geri döndürüyorum. Büyük şehirlerde bu uygulamaya far başına 60tl civarı ücret alıyorlar. Ben yarı fiyata yapıyorum. Farınızı sökün yada söktürün bana gönderin. Temizleyip geri göndereyim. Fiyatım tek far üzerindendir. Avrupa araçların farlarının sıfırı ve tek birtanesi 150tl ile 600tl arası satılmakta. Durum böyle olunca parlatma işlemi gayet mantıklı
Not: Temizleme sadece dıştan far camına yapılır. Çanağı bozulmuş iç kısmı kirlenmiş farlarda camını düzgün hale getiririm ancak içinin kirli olması yüzünden iyi sonuç çıkmaz.
Not: Temizleme sadece dıştan far camına yapılır. Çanağı bozulmuş iç kısmı kirlenmiş farlarda camını düzgün hale getiririm ancak içinin kirli olması yüzünden iyi sonuç çıkmaz.