Bayrak göndermek yerine , "bağımsızlık" ve "özgürlük" üzerine Atatürk'ten bir şeyler anımsatırsan bu alemdekilere, kardeş kanına son vermenin belki bir yolunu hep beraber buluruz, hep beraber. Atatürk, "Yurtta sulh, cihanda sulh!" peşindeydi ayrıca... Bir başka şekilde söyleyecek olursak, kandan kına yakılmaz, denilmiştir, ve de öyledir...
Bayrak göndermek yerine , "bağımsızlık" ve "özgürlük" üzerine Atatürk'ten bir şeyler anımsatırsan bu alemdekilere, kardeş kanına son vermenin belki bir yolunu hep beraber buluruz, hep beraber. Atatürk, "Yurtta sulh, cihanda sulh!" peşindeydi ayrıca... Bir başka şekilde söyleyecek olursak, kandan kına yakılmaz, denilmiştir, ve de öyledir...
BAKIN SİZ BENİ BEN SİZİ TANIMAM BİZ BAYRAGI NİYE GÖNDERDİK OKUDUNUZMU NE ZAMANDIR BANA KURŞU N SIKAN BANA PUSU KURANLAR KARDEŞİM OLUYOR VEYA KARDEŞİN OLUR BİLMEM AMA BUMEMLEKETİN KURTULUŞU O KARDEŞ DEDİGİN KALLEŞLERİN BİTMESİY KÖKÜNÜN KURUMASI İLE OLUR ORDA OLSAM KAFALARINAKUŞUN SIKARDIM AMA BURDAYIM VE YAPA BİLDİGİMİN EN İYİSİNİ YAPIYORUM BUDA BAYRAGI O KARDEŞLERİNİN GÖZÜNE SOKARAK......... HİÇBİRYERDE ONLARA YER OLMADIGINI GÖSTERMEKTİR...................NOT ...ATATÜRK YAŞASAYDI BAYRAK İÇİN ÖLEN 1 ASKERİN YERİNE O KARDEŞ DEDİKLERİN DEN BİNLERCESİNİ BİR GECEDE BİTİRİRDİ NE DEMEK İSTEDİGİ ANLADIN ...... OKTAY ÖZ....