Mehmetçik İçin Neler Yapabiliriz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CEM50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,694
Ynt: Mehmetçik İçin Neler Yapabiliriz?

Yanlıs yerde yanlıs ornek verıyorsunuz Atatürk o sozu soylerken gunun sartları ve konjoktür oyle olmasını gerektırıyordu.gunumuzde hıcbır ulke somuru ıcın ulke topraklarını ısgal etmıyor(farklı yontemler kullanıyor bu ayrı).bahsettıgımız bayrak konusu ıse, ıpe sapa gelmez sozde ıdeolojılerı olan ayrılıkcı bır orgutun bızden goturduklerıne nacızane tepkımızdir bunuda bu sıtede bılmeyenımız yok.

terör örgütü pkk söylemidir bu dedikleriniz...

onlar pislikce istediklerini yaparlar ama nedense askerin yaptığı hep katliam olur...

pkk istediği gibi bebek kadın çocuk öldürür ama asker üst araması yapmak isteyin özgürlüklerimiz yok sayılıyor derler...

bayrak yollayan dostum seni tekrar tebrik ederim.

hepimiz bu pkk pisliğine tepkimizi gösterelim....

BAKIN SİZ BENİ BEN SİZİ TANIMAM BİZ BAYRAGI NİYE GÖNDERDİK OKUDUNUZMU NE ZAMANDIR BANA KURŞU N SIKAN BANA PUSU KURANLAR KARDEŞİM OLUYOR VEYA KARDEŞİN OLUR BİLMEM AMA BUMEMLEKETİN KURTULUŞU O KARDEŞ DEDİGİN KALLEŞLERİN BİTMESİY KÖKÜNÜN KURUMASI İLE OLUR ORDA OLSAM KAFALARINAKUŞUN SIKARDIM AMA BURDAYIM VE YAPA BİLDİGİMİN EN İYİSİNİ YAPIYORUM BUDA BAYRAGI O KARDEŞLERİNİN GÖZÜNE SOKARAK......... HİÇBİRYERDE ONLARA YER OLMADIGINI GÖSTERMEKTİR...................NOT ...ATATÜRK YAŞASAYDI BAYRAK İÇİN ÖLEN 1 ASKERİN YERİNE O KARDEŞ DEDİKLERİN DEN BİNLERCESİNİ BİR GECEDE BİTİRİRDİ NE DEMEK İSTEDİGİ ANLADIN ...... OKTAY ÖZ....