KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün akşam boya,tesisat,döşeme işleri bitince ....(halen işleri var) bu haliyle 4-5 yıldır tarlada yatan karavanımızı yollara çıkartmanın keyfiyle sizinle paylaşmak istedik.Buradan desteğini esirgemeyen Cem ULUDİNC,Metin0035,Günözbey,Derindeniz,Kurtadam ve Atiladiye çokkk teşekkür ederiz.
Bedeli zamanında kat kat ödenmiş, sonra kaderine terkedilmiş milli değeri tekrar aktif hayata kazandırdığınız için asıl biz sizlere teşekkür ederiz...Güle güle kullanın..
Sevgili arkadaşlarım karavanınızı tekrar güle güle kullanın.
Bizlerinde çorbada azda olsa tuzu bulunduysa ne mutlu. İnşallah hep beraber güzel geziler yaparız.
Kendinize iyi bakın.
Selamlar ve sevgiler..
Sevgili kardeşlerim;Hayırlı ve uğurlu olsun,ALLAH kaza bela vermesin.Sizlere mutluluk yaşatacak gezilerinizde eşlik etmesini diliyorum.Serkan kardeşim bana bir motokaravan alımında yardımcı olacak İNŞALLAH hayırlısı ise nasip bakalım.Şimdilik. Sonrasında ise ver elini TÜRKİYE. SEVGİ ve SAYGILAR.
Çok da güzel olmuş. Burnundan mıdır, sinyalleri ve kare farından mıdır bilmem, gerçekten bu kasa mercedesler benim de çok hoşuma gidiyor. Sürüş keyfine birşey demiyorum 15 -20 yaş küçüklerin de bile o konfor yok.
Kazasız, sorunsuz, keyifli geziler dilerim.
sayın Atilla dinçer ,günözkolayli,buralpi,metin 0035,drares,Kurtadam,Esinti 35,canoş,toffy.mayıstosböce,gezmen ve derindeniz 1 hepinize teşekkür ederim..Herşey gönlünüzce olsun... arda nın da selamı var ....geziler de buluşmak üzere.... İzmirden selamlar.........salih ve serkan güranç...