Unimog'un genel dizaynına alıştığımız için tuhaf gelebilir ama yinede şık olmuş
Nadir abi'nin elektronik alerjisi olduğu için ABS'yi bile sevmez. Bunu hiç sevmez.
o aradan kamaz'ı sıyıralım derim.
Bence yeni kupa ile unimog şehirsel ihtiyaçlar için daha uygun olmuş.
Askeri ve sert arazi için zaten u3000 serisi biçilmiş kaftan.Unimog'lar iş hayvanı olduğunu unutmamak gerekir.
Burunsuz bir kamyonla şehirde daha rahat edersiniz, kolay park edersiniz (hoş u300 serisinde de çok uzun değil burun) bence belediyelere uygun bir araç olmuş bu.
Bencede hoş olmamış KAMAZ gibi olmuş Mog un yere doğru açılı ön panjuru ve küt burnu çok yakışıo zaten oturuncada eğik olduğu için yeterli görüş açıklığı sağlıo burun suz olmasına gerenk yok aslında gerçi alamanların vardır bir bildiği : )
unımog yapmışsa elbette farkı olacaktır.Kullanmadıktan sonra yorum yapmak doğru deildir.Bakın orada gösterilen aracların hiç brinin kötü makina oldugu söylenemez ama tercihim yine UNIMOG olacaktır hangi serisi olursa olsun.Resimlerde gördüğüm birde BMC nin aracı var.Bu araç üretim safasındayken fabrika mühendisleri teşkilatımıza gelip UNIMOG hakkında bilgi verdim [Sadece Oparatör] olarak.Sanırım şanzuman şsaftların gizliliği haricindeki kısımlar Unımog %25 likkısmı kopyalamadır.Araç bittikten sonra bize deneme sürüşü için 1 ay kullandıracaktılar benim tayinimin çıkması sebebi ile kullanamadım.nede olsa yerli olarak bizim ürtimimiz kötü olacağını tahmin etmiyorum.Bunların en kötüsü Frasız üretimi PPM Biromond marka var tam rezalet bir araç Şuan Türkiye ye 164 adet girdi 1993 yılında.Şuan yalan konuşmayayım ama 100 tanesi kesin hurdaya ayrılmıştır.