mercedes g 300td 1984 mü yoksa lc vx100 2000 mi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erhanbooll Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,211

erhanbooll

Yeni Üye
Yer
istanbul
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bir araç almak istiyorum 2 tane araç arasında kaldım yardım istiyorum aracın 1 i aşağıda linkini verdiğim vx 100 diğeri ilanı yok 1984 model g 300 td otomatik dir hafif off road yapmak için değerlendirme yaparken fiyat performansıda göz önünde bulundurursak sevinirim saygılar...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-meraklisina-cok-temiz-sahibinden-bakimli-toyota-land-cruiser-71424097/detay

Etiketler
Ynt: mercedes g 300td 1984 mü yoksa lc vx100 2000 mi

km orjınalmi baktırmak lazım lakin günde 20km yolyapmıs hesaba göre enteresan ;)
kazalıda olabilir tem servise sormak en mantıklısı...
saygılar

Kıyasladığınız araçlar arasındaki büyük fark aslında halen ne istediğinizi bilmediğinizi gösteriyor. Önce buna bir karar verirseniz bizde daha iyi yardımcı oluruz.

tem servis araca orjinal dedi.. bakımların hepsini tem yapmış ve servis kaydı var..

Tempus' Alıntı:
Kıyasladığınız araçlar arasındaki büyük fark aslında halen ne istediğinizi bilmediğinizi gösteriyor. Önce buna bir karar verirseniz bizde daha iyi yardımcı oluruz.

aynen dediğiniz gibi.. .g kafamı kurcalıyor.. fiyatları çok ama amacına hizmet açısı daha iyi geliyor sanki.. ya da mercedes farkı olsa gerek..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler