Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım
evet abicim landcım
en son 2003 yılında 97 model 300TDI bi defender kullanmıstım arazi performansına hayran kaldım land'ın..ama ne yazıkki defender'da konfor diye bişey yok ama arazi performansınada kimsenin inkar etmesi mümkün degil..
diyecegim şudur...son günlerde " G " seresi ile " defenderi " karsılastırma yapıyorum ve bu karsılastırmada " G " seresi daha çok hosuma gitti..ama hiç kullanmadım bi G serisi ama defenderdan komfor bakımından daha iyi oldugunu düşünüyorum..hee arazi performansı nasıldır hiç bilmem ama muhtemel oda iyidir..belki landroverdan da iyidir bilemiyorum ama G serisini iyice arastırmaya baslayınca defenderdan sogumaya basladım ne yalan söylim..
sonuc olarak bi araç alma durumum olursa büyük ihtimal " G " sersi olacak gibi..
görüşmek üzere..
hus55' Alıntı:selam cem, son durum ne?
sanirim bu isi bitirirsen guinness kitaplarina girersininz![]()
buraya bol bol resim atmaniz gorev oldu, seni takip eden cok G meraklisi var kesin.
benim kirmizi cabrio ilk aldigimda arka baslik yoktu, on koltuklar recaro degildi, bagaj'da jump seat yoktu. simdi tam istedigim gibi oldu.
haa, turkiyede yasasam durum baska olurdu herhalde. ama belli olmaz, burda cok iyi insanlar tanidim kisa bir zamanda. en azindan yardim eller hazir ;Doyl
kurukafa, bir landrover'ci boyle bir konusma yapsin cok ilginc. sevindim. umarim dilegin gercek olur.
selamlar.
evet abicim landcım
diyecegim şudur...son günlerde " G " seresi ile " defenderi " karsılastırma yapıyorum ve bu karsılastırmada " G " seresi daha çok hosuma gitti..ama hiç kullanmadım bi G serisi ama defenderdan komfor bakımından daha iyi oldugunu düşünüyorum..hee arazi performansı nasıldır hiç bilmem ama muhtemel oda iyidir..belki landroverdan da iyidir bilemiyorum ama G serisini iyice arastırmaya baslayınca defenderdan sogumaya basladım ne yalan söylim..
sonuc olarak bi araç alma durumum olursa büyük ihtimal " G " sersi olacak gibi..
görüşmek üzere..