Ynt: Mercedes G Motor Değişimi Hakkında Yardım
cem, siz 605 kodlu motoru hangi araca koydunuz,G serisi mi? resim atman icin sabirla beklerim. hatta diger 2 G'nin resimlerini de atarsan iyi olur.[nasil olsa ogrendin artik
] sizin tamirde olan bu araclarin ic dosemeleri ne renkdir cem? eger benim cabrio G'nin gibiyse senden biraz dosemelik kumas isteycem ,koltuklarani ihtiyac yoksa.uymazsa, no problem...canin sag olsun. siyah G'nin jantlar amg muhurlu'mu? guzel yakisti, begendim ama lastikler biraz ince ve konforu bozar biraz.
korkut, senin landy cok guzel bir yilin imalati . benimda bir zamanlar 1996 model sifir disco'm vardi ve ayni zamanda 85 model 90'im vardi kibrisda otururken. disco'nun motor vurdu 2 haftalikken!!
. cok gitmedi ikisini sattim tekrar G serisine dondum simdi ikisini kiyaslarken imalat yillari cok onemli. ilk seri G'ler [460]cok hantal, bizim ilk G 1982 modeldi. motor zayif, sanziman sesli, 4 vites,hic elektronik yok ama cok cok saglam. tum G'ler saglam. arazide GA vitesi koydumun canavar olurdu. 1991 kadar 460 devam etti civil halk icin.460 model dusunursen 1986 sonrasi al, cok daha iyi bir konfora sahipbazi avrupa/asker icin yapilan G lere on diff lock yoktu, sadece arka icin vardi. [asker onleri kilitleyip dumen kirar ve hepsini kirar diye mercedes koymadi].
yili yilina kiyas edersan G ile landy, G daha konforlu. benim kibrisda iyi bir dostum 2007 110 sahibi, fantastik arac, ama hantal. arkasina bindim ve yandan ve on camdan disarisini gormezdim, egilmem lazimdi
[boyum 1.65!!] ve butun gun gezdik lefkosada ve hic rahat degildi. motor guzel, hemda cok guzel !! ben o arac ile 2007 model G hic yan yana koyamam. zaten fiyatlar cok farkli. ama 1991 den sonra yapilan G'ler 463 kodlu. onlari hepsi super rahat ve konforlu, inanilmaz. S class kadar guzel. 2007 model 110 ile benim 1996 model G300 yan yana kiyasla, kesinlikle G konforlu, hatta range rover kadar, ama daha saglam.
korkut, Insallah G serisi alirsin ve anlarsin. bazi seyler anlatilmaz, yasanilir.
selamlar