hus55
Zirve
Ynt: Mercedes G Serisi Araç Sahibi Varmı? Birkaç Sorum Olacak...
selamlar,cartop'un araci,yani 460 seri G'lerde isinma normal bir olay
aslinda gercekten o kadar isinmaz,igne biraz fazla gosterir. benim cabrio'da yokus cikarken kirmiziya girerdi ....
ama inis alirkenden duserdi. aslinda eski model G lerin sogutma sistemi 463 kadar iyi degil. 460'da bidon sistemi olsa 463 gibi bence cok dah iyi olurdu. bak 463 duzgun calisiyorsa asiri isnma gostermez.deepdiver, senin G igne tam olarak nereye kadar yukselir? kirmizidan onceki beyaz cizgiye kadar bisey degil,ama kirmizi renk'in yanina kadar veya ustune cikarsa iyi degil,hatta bir zaman G350 aliyordum ve vazgectim cunku isinma sorunlarindan dolayi cok problem cikarmnis ilk cikan G350.
benim tavsiyem tum noktalari incele ve uygula.
1- termostati degistir.
2-radyatoru sokup sislet ve saglam temizlet.
3-pervane'nin bagli oldugu kasnagi [viscous coupling] degistir.
3'uncu yazdigim parca tum mercedeslerde yapilan bir fabrika hattasi. neden mi? cunku mercedes bu parcayi satarken iyi para kazaniyor. omru cok uzun olmaz . takilmasi avrupada zahmetli ve pahali,hele hele mercedes'in eline duserseniz
dikkat ederseniz yeni mercedeslerin cogu elektrige gecti. eski tip pervaneler motorun gucunu azaltir ve yakit tuketimini yukseltir. ben 2 G'lermin pervanelerini elektrige cevirecem yakinda.
yine fazla uazattik...
:-[
selamlar,cartop'un araci,yani 460 seri G'lerde isinma normal bir olay
benim tavsiyem tum noktalari incele ve uygula.
1- termostati degistir.
2-radyatoru sokup sislet ve saglam temizlet.
3-pervane'nin bagli oldugu kasnagi [viscous coupling] degistir.
3'uncu yazdigim parca tum mercedeslerde yapilan bir fabrika hattasi. neden mi? cunku mercedes bu parcayi satarken iyi para kazaniyor. omru cok uzun olmaz . takilmasi avrupada zahmetli ve pahali,hele hele mercedes'in eline duserseniz
yine fazla uazattik...