KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Merhabalar,
G ciler size sesleniyorum para toplayıp alalın bu arabayı bu adamın elinden bende yardım ederim söz.Alın ve parçalayın yedek parça olarak kullanın.
Kalın sağlıcakla.
Yıllar önce Fiat'ın Marea'sını hiç beğenmezdim ''bu arabayı neden alırlar acaba'' derdim, bir süre sonra Marea sahibi oldum ;D
Keza Pejo 405 modelini hiç beğenmezdim, bir süre sonra kendimi 405 kullanırken buldum ;D ;D
Yine Pejo J9 modelini sevmezdim, bir gün almak zorunda kaldım
Şimdi bir kez daha büyük konuşmuş olmak istemiyorum bir çoğunuzun dediği gibi tabiki zevk meselesi, birinin beğendiğini diğeri beğenmeyebilir, bu gayet doğal, açıkcası bende beğenmedim
Ancak en fazla yadırgadığım tarafı eski Enter (İnternatıonal) kamyonları gibi açılan ön kaputu oldu :-\ o ne öyle yaa ???
Merhabalar arkadaşlar,
Yıllar önce Trabzon-İstanbul seyahatim sırasında yanılmıyorsam Ordu civarında görünce şaşırdım.nemi gördüm?
123 kasa merso adam kesmiş 4x4 e koymuş.Karadenizin her yerinde olduğu gibi ordu'da da bol miktarda JEEP vardı kısa-orta-uzun şase olmak üzere köylere ulaşım için kullanılırdı sanırım uzun şase bir jeep'in üzerine oturtulmuştu.İnanın bu perişan edilmiş G den çok daha şıktı.
Gerçi daha önce de bir arkadaşım jeep şasesi uzerine kartal kasası oturtmuştu ama pek hoş olmamıştı.
Kalın sağlıcakla.