Mercedes G vinç yardım !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,070
Ynt: Mercedes G vinç yardım !

Merhaba Serkan Bey,

Bence sis farları çok şık durmuş, hiç orjinal değilmiş gibi durmuyor.

Linke baktım, on koruma demiri orjinal olmasa da gerçekten güzel yapılmış, fiyat şimdilik biraz pahalı geldi uygun bişey bulabilirmiyim diye araştırıyorum.

Birde şimdi resimlere bakarken aynalarınızı gördüm acaba onları sonradan mı takdırdınız ve eğer mümkünse maliyetini öğrenebilirmiyim.

Aracınızın vinci tekrar hayırlı olsun, görüşmek dileğiyle,

Cenk

Etiketler

yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim.

Cenk bey size de haırlı olsun aracınız. aynalar son kasanın aynaları, yanılmıyorsam 1000 euro civarında olması lazım.
buarada boyatmanız yönünde tavsiye vermişler, ben arabayı almadan 2 ay önce araç komple boyalıydı, ben alır almaz siyaha boyattım.
bence bu arabanın rengi siyahtır.

fakat bu beyaz da hoşuma gitti.

big_17248634pm5.jpg

Merhaba Serkan Bey,

Çok teşekkür ediyorum. Ben aracımı komple boyatmakdan vazgeçtim, aracımın rengi hoşuma gitmeye başladı, şu anda boya ile ilgili rötuşlar yapılıyor. Çıkar çıkmaz yeni lastikler takılacak ve içindeki ufak tefek değişiklikleri yaptırıcam.

Resmini atmış olduğunuz aracı sahibindende bende gördüm ve gerçekten hoşuma gitti her ne kadar beyazı botaşın arabalarında gördüğüm kadarıyla beğenmesem de bu arabada gerçekten çok şık durmuş. Ama asıl G'nin rengi de gri bence, özellikle nikelajlarla gri rengin G'ye çok yakışdığını düşünüyorum.

Görüşmek üzere,

Cenk ÖZATAY

Çok güzel olmuş, Güle güle kullanın, peki orijinal tampon kullanılarak ta takılabilirmi acaba, sanırım takılır, TS otomotiv demi taktırdınız, kaç tonluk, kaça maloldu acaba?

Saygılar,

kısaca söylemek gerekirse 4 ton çekiyor. detaylı verileri aşağıda veriyorum.
tsde yaptırmadım,montajı toplamda 2.000 tl ye çıktı ama ben özel iş istedim, orjinal tamponu da harcamak istemedim oyüzden yenisini yaptılar.

TABOR 9 SPECS
Part Number: 900560
Rated Line Pull: 9,000 lbs. (4080 kgs) single-line
Intended Use/Application: Vehicle Recovery / For Trucks and SUVs
Duty Cycle Rating:
Motor: Gen II, Series Wound
Remote Control: Remote switch, 12' (3.7m) lead
Geartrain: 3-Stage Planetary
Gear ratio: 216:1
Clutch (freespooling): Sliding Ring Gear
Brake: Automatic Direct Drive Cone
Drum diameter/Length: 2.5"/9.0" (6.4cm/23cm)
Weight: 89 lbs. (36.3kgs.)
Wire rope: 100', 5/16" diameter (30m, 8mm diam.)
Fairlead: Roller
Recommended Battery: 650 CCA minimum for winching
Battery leads: 2 gauge, 72" (1.83m)
Finish: Powder Coat

12V DC PERFORMANCE SPECS
Line Pull
Lbs.(Kgs.) Line Speed
FT./min(M/min.) Motor
Current Pull by layer
layer/Lbs(Kgs.)
0 29.5 (8.99) 71 amps 1/9000 (4082)
2000 (910) 13.7 (4.18) 185 amps 2/8190 (3715)
4000 (1810) 9.5 (2.90) 277 amps 3/7500 (3402)
6000 (2720) 6.8 (2.07) 372 amps 4/7010 (3180)
8000 (3630) 5.1 (1.55) 464 amps
9000 (4080) 4.5 (1.37) 508 amps

Kaynak: http://www.warn.com/truck/winches/src/tabor_9k.shtml

çok güzel olmuş ve sırıtmamış,estetik olmuş güle güle kullanın...

Resimdeki beyaz araç satılmıştır arkadaşlar
bilginize

Cem Çoban

kendi aracımdaki winç için de tampon yaptırıp içine yerleştirmiştik. ilgilerinize...[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Photo-0130.jpg

Photo-0128.jpg

Photo-0129.jpg

vay, vay,vay !!

G'nin onu tam zirhli olmus ya,, :eek:

super bir iscilik yapilmis. bravo.

aslinda yillarca vinc aracin on goruntusunu bozar diye hic niyetim yoktu ama fikrim degisdi sizlerin basarili emeklerini gorunce.

kac tonluk bu vincler? elektrik sisteminiz ona gore ayarlanmis mi? yani guclu aku, alternator degisdinizmi baylar?

teşekkür ederiz...winç 12 000 libre...elektrikçi arkadaşlar araç için herhangi bir problem olmayacağını söyledi...kar ve buz kütlesinin üstünde kalmıştım (dört lastiğim boştaydı)gayet iyibir şekilde kullandım. ayrıca dediğinize katılıyorum,bence de winç arabanın ön görünümünü bozmamalı... selamlar

teşekkürler :smiley:

sizinki de gayet şık olmuş iyi günlerde kullanın. ne marka taktırdınız?

buarada ezel diye bir dizide g varmış. youtubedan buldum baktın, sisleri bnmki gibi taktırmış.
ben de şansa diziden bir hafta önce yaptırdım, yoksa taklitçi olacaktım :smiley:

gerek ön tampon gerek sisler ve gerekse de winciniz çok güzel olmuş..bence ilk sayfada resmi olan araçlardan da şık olmuş...tebrikler

Merhaba Arkadaşlar,

Taşkın bey aracınız gerçekten çok şık duruyor ve vinç-tamponda çok güzel olmuş. Aracınızı sahibinden.com'da görmüştüm, babam içinde bir G-serisi baktığımızdan sizinle telefonda görüşdük ama gezenbilirden olduğunuzu bilmiyordum. Telefonda konuştuğumuzda sizinde G tutkunu olduğunuzu anlamıştım. Aracınızla ilgili biraz bilgi verirseniz çok memnun olurum, bir de lastikleri çok şık duruyor; lastik ölçülerinizi ve markasını yazarsanız çok memnun olurum. Telefonda konuştuğumuzda sizinde G tutkunu olduğunuzu anlamıştım. Aracınızın motoru nasıl, memnunmusunuz? Son sürat, çekiş ve yakıt tüketimi hakkında bilgi verirseniz memnun olurum? Aracınızla halen ilgileniyoruz ama maalesef biraz uzakda olduğunuz için görmeye gelemedik...

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR