Mercedes G vinç yardım !

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan srk1903 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 40
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,101

Etiketler
Ynt: Mercedes G vinç yardım !

teşekkür ederim arkadaşlar ...Allah daha iyisini size nasip etsin...
Cenk Bey ben size mesaj attım aslında ama heralde o sırada hatlarda bir problem oldu size ulaşmadı cevabım. sakın ilgisizlik olarak değerlendirmeyin...G sevdasını anlatmaya gerek yok bence sizde çekenlerdensiniz...öyle ki bu araçdan vaz geçemiyorum...hala daha satıp satmamakta tereddüt içindeyim açıkçası...
zannedersem sizle yaptığımız tel. görüşmesinde de satma nedenimin model yenilemek olduğunu belirtmiştim. Malumunz gözünü sevdiğimin arabasındanda fazla miktarda yok malesef...
lastiklerim31*10.5*15 dir.bence görüntü-performans açısından en ideali...(benim görüşüm bu ama üstatlar daha iyi bilir)cantlarım orjinaldir.lastikler maxis
aracımın 2000 yılına kadar başbakanlıkda makam aracı olarak kullanıldı,2000 den sonra sivil trafiğe çıktı dolayısıyla çok hırpalanmamış olduğu,motorunun orjinal olduğu (ama km net olarak söyliyemiyorum km göstergesi 5 haneli) klasik tip lpg olduğunu söyleyebilirim.

motor şu anda iyi ama yaş dolayısıyla doğal olarak güç kaybı var,bu ilk halindeki çekişiyle bir olmuyor tabiki... birde sıralı sistem lpg takılamamasıda performansını etkiliyor...belki (ben aldığımda lpg yeni takılmıştı) hiç lpg takılmasa çok daha keyifli olacaktı sürüşü...(yakıtı hesap etmezsen) ben lpg de 140 km hız yaptım...yalnız arazide 10 numara...ağır deviri harika...rampa aşağı yüksek eğimde gidebilmek için gaza basman gerekiyor...sizde bilirsiniz...kilitleri çalışıyor...(ben kilitsiz bir g serisi düşünemiyorum... belki biraz amiyane bir tabir olacak ama affınıza sığınarak kilitsiz g, iktidarsız erkeğe benzer) yakıta yakın zamanda bakmadım ama lpg de ortalama heralde 350 civarında yakar...
aracınız temiz bir araca benziyor tekrar güe güle kullanın...Allah kaza bela vermesin...kalın sağlıcakla...

Merhaba Taşkın Bey,

Cevabınız ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Aracınız resimlerden görüldüğü üzere çok mükemmel duruyor. Dediğiniz gibi G-serisi kolay bulunan bir araç değil, böylesine güzel bir araç bulmuşken bencede satmayın. Bu araçlardaki difrensiyel özelliği hakkaten muhteşem, arazide inanılmaz bir performans sağlıyor. Eğer Ankara'ya yolunuz düşerse muhakkak beklerim, hem tanışmış oluruz hemde araçlarımızla ilgili bilgi paylaşırız.

Görüşmek dileğiyle,

Cenk

teşekkür ederim Cenk Bey...bende sizleri Rize ye beklerim...Ankara ya geldiğimde inşallah görüşürüz...

Evet Serkan Bey, 29 Ekim'de İstanbul'dayım. 29 Ekim organizasyonuna denk gelmem de beni çok mutlu etti. Sanırım sizde geliyorsunuz, hem G konvoyu yaparız hem de tanışmış oluruz. Görüşmek dileğiyle...

serkan bey montaj süper olmus. plaka fikrinde g professional'dan mı esinlendiniz? g 280 cdi professional'da da güncel olarak vinçş opsiyonu aynı sizin gibi bir montaj sistemiyle sunuluyor bildiğim kadarıyla

G sahiplerinin dikkatine ben aski LC ciyim şimdi bir g kısa şase aldım ve mercedes sitelerine ilk girdiğimde bayağı ilginç gördüm bazı yedek parça ve bilgilere ulaşmak istedim ama hiçbir cevap alamadım kendi imkanlarımla halletmeye çalışıyorum . buda önemli değil ama örneğin toyotacıların buluşması gibi neden bir buluşma organize edilmiyor bence çok güzel olur buda tabi
eski yani uzun süredir bu aracı olan arkadaşlara düşer antalya söz konusu olursa bütün lojistik desteğe hazırım saygılar .telim 0533.7364728 her zaman bol çamurlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR