Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi sınavlarım var bu aralar nete cok seyrek giriyorum daha yeni görebildim resimleri..
araçlar mükemmel ya söyleyecek kelime yok. önceleri g cabriolet'ler hiç ilgimi cekmezdi ama senin resimlerdeki arabalar resmen baştan çıkarıyor insanı.
bu arada senin G-anavar'ın lastiklerin menşei de belli oldu.wolf'taki ile aynı sanırım?
Çok güzel resimler ama bana göre az daha çok ekleyin.Toyota LC fanatiği olarak bu yaşıma kadar söylediğim ve asla vazgeçmiyeceğim bir düşüncem vardır.Dünyada 2 çeşit araç vardır.MERCEDES ve DİĞERLERİ.Mercedes G seriside LC ile birlikde aşırı beğendiğim diğer bir araçdır.Ne yazıkki ülkemizde pazarlama eksikliği ve bilgisizliğinden dolayı birçok markanın yaşadığı sorun G serisinin başınada geldi ayrıca Hülya Avşar gibi yanlış reklam tanıtımıyla iyice unutuldu hatta antipati oluştu bu araca karşı.Dünyada GERÇEK ARAZİ TAŞITI olarak artık kendini kanıtlamış 2 araçdan birisidir.
Unutmayın G serisi unimog teknolojisi ve sistemlerine sahip konforla bütünleşmiş olağan üstü bir araçtır.Marka fanatikliğini bırakıp doğru dürüst karşılaştırma yapan herkez bunu bilir.