Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 288
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 66,607
Ynt: Mercedes G-Wagen Foto ve Videoları

üstteki zırhlı milG 280CDI[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

MP_G_Wagen.jpg

mercg280cdi_rm_1.jpg

Mil-G.jpg

Etiketler

Heralde janta bir aparat takiliyor. Başka mantikli bir açiklama bulamadim.

Film sahnesi gibi resimler... Benden de aracım ve Amerikalı Ronald Aguas'ın ( gezenbilir üyesi yaptım ) gönderdiğim aracı üzerindeki çelik lamba koruyucuları. Amerikalılar tam bir G hastası... Liderleri Mike Serpe, G wagen parçalarını satan bir site açtı. www.gwagenpreserve.com

AmasraCampingBlackSea056.jpg

[attachment=1]
AmasraCampingBlackSea052.jpg [attachment=2]
IMG_16321.jpg [attachment=3]
IMG_16341.png [attachment=5]d338/cartop_album/IMG_16351-1.jpg[/IMG][attachment=4]

vay,vay,vay...canlandi buralari :smiley: cok guzel !

belki gormedigim resimlere'de rastlarim ;D o askeri G'lerin on gabolari[bonnet] iki tam tesisatli askeri kaldiracak yapiya sahip.

lc'ci arkadaslar da katilmis galiba,cok iyi olmus. aslinda bende lc'leri de cok begenirim ama kalbimde iki marka icin yer yok :( ;D ;D

jantlara gelince, onlar zirhli ve cok cok agir. normal motor onlari kaldirmaz. dedigim gibi onlarda beadlocker var,yani 2-3psi hava ile kullaniliyor....dusunebilirmisin :eek: hatta sanirim lastik havalarini yukseltip indirme ozelligine sahip [hava kompresoru varsa aracda]

mehmet abi, kim o adam? lakabi neymis amerikan forumda?

G hakkinda bisey ogrendim bugun ... amerikan askeri hummer'i kosovo'da kullanirken basarisiz bulup yerine bir miktar G almis denemek icin...

neticede amerikan ordusu G'ye hayran kalmis ;)

turkiyedeki G olayi malesef sosyeteye kalmis ! ne yalansoyleyim,paparazileri ve televole'leri hep bu yuzden aeyretmisim :-\ ;D

ama unutmamak lazim, iyi eminim'ki turkiyede G'de ilk kim gezmis??

rahmetli turgut ozal. bir yerde gazete kesintisin hala sakliyorum. arac uzun sasi nautical blue renkdi.

Amerikali adamin forumdaki ismi Ridgeman. Çok iyi bir adam. Sen de forumumuza biraz İngilizleri çek. Gezenbilir www.gwoa.co.uk den daha hareketli. ;)

mücahit merhaba o jantlar bildiğim kadarıyla merkezi lastik şişirmeye, indirmeye yarıyor, içeriden lastiğin havasını kontrol ediyorsun

hus55' Alıntı:

Sn Hus55 merhaba,,,

Defender kullanıcısı olmama rağmen hayranlık ve taktirle izlediğim araçlardan biridir g serisi..... Ama bu hayranlığıma tuz ve biber atan yukarıdaki portal aks lı g oldu.... ne diyim ağzımın suyu aktı yaaww :p

Bu foto ile ilgili detay sayfa varmıdır acaba sizde ?

Antalyadan selamlar

selam gokhan, defender de iyi arac. ancak G gercekten baska turlu bir tutku. nedeni bilmem, belki gercek efsanevi mercedes saglamligidan herhalde.[simdiki mercedesler eskiler gibi degil :(]

senin soyledigin portal G hangisi? siyah olan mi? uzun sasi 463 seri, sifir km olan mi? o arac bu sene G 30 yil kutmasi icin graz da bulusanlar arasinda bir hasta. eskiden ORC olarak bilinen G modifiye evinde calisan eski bir teknik eleman. simdilerde kendi yerini acti.

baska bir baslikta kisa sase 460 seri mavi cabrio ise ORC'nin kurdugu portal G lerin biri. o araci ben kacirtmisim.... :-\

iste benim bir ingiliz arkadasin kendi kurdugu portal G. HA,,, BUNU SATARSA BEN ALIRIM !!!!!!

chassis8.jpg

gwagonwk1023.jpg

body2.jpg

body5.jpg

iste bilgiler...

http://images.google.co.uk/imgres?imgurl=http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/200905/mercedes-g-class-lim_460x0w.jpg&imgrefurl=http://www.topspeed.com/cars/mercedes/2009-mercedes-g-class-limited30-and-g-class-editionpur-ar74058.html&usg=__uTmwRvj0iysTsNaDb8achCTYf8g=&h=306&w=460&sz=30&hl=en&start=10&tbnid=Ne-1B3ZXZfOSTM:&tbnh=85&tbnw=128&prev=/images%3Fq%3Dg280%2Bcdi%26gbv%3D2%26hl%3Den

mercedes-g-class-lim-1_460x0w.jpg

mercedesgedition30_4.jpg

mercedesgedition30_7.jpg

mercedesgedition30_8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri